‘KENDİMİZİ HAZIRLADIK  ŞİMDİ SIRA SİZLERDE’

394

Atalay Şahinbakan, Prof. Dr. Mehmet Gezer, Av. Ergün Karaduman İYİ Parti Kütahya Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Kütahya için 43 yatırım projesi oluşturduklarını belirten Şahinbakan, “Biz kendimizi hazırladık sıra şimdi sizlerde” ifadelerini kullandı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi İYİ Parti’den üç isim, Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Nurhan Sunel, Genel merkezin aldığı kararla aday adaylığı başvuru süresinin 15 mart – 22 mart tarihi olduğunu belirterek tüm aday adaylarına İYİ Parti’ye göstermiş oldukları teveccüh nedeniyle teşekkür etti.

Yatırım ve Proje Danışmanı Atalay Şahinbakan İYİ Parti Kütahya Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Parti Binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahinbakan, Kütahyalı hemşerilerinin desteğini bekliyor.

Kütahyalı bürokratlara ihtiyaç olduğuna değinen Şahinbakan, hemşerilerinin teveccühü teşkilatın takdiri ile seçilmesi halinde ilk etapta 43 Kütahyalının devletin üst kademelerinde görevlendirilmesini sağlayacağını açıkladı.

‘TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİM’

Şehre hakkıyla hizmet eden ve temsil eden bir vekil bulunmadığını belirten Atalay Şahinbakan, devleti tanımayan bürokrasi geçmişi olmayan vekillerin Kütahya’ya hizmet getirmesi mümkün değildir”dedi. Kendi hayatının yatırım projeleri hazırlamakla geçtiğini dile getiren Şahin Bakan, “Bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanına bine yakın yatırım gerçekleştirdim.” İfadelerini kullandı.

Bor denildiğinde akla Kütahya gelmesine rağmen borun Kütahya’dan yalnızca ham maden olarak gönderildiğine dikkat çeken Şahinbakan, şu ifadeleri kullandı. Kütahya’ya bor enstitüsünün kurulmasını sağlayacaklarını belirtti. Kütahya’nın kaplıcaları ile sağlık turizminde dünyada adı sayılır iller arasına katılmasını sağlayacaklarını ifade eden Şahinbakan, aday adaylığını açıklayarak “Biz kendimizi hazırladık sıra şimdi sizlerde”

KÜTAHYA İÇİN 43 PROJE GELİŞTİRDİ

Kütahya’nın kara talihini yenerek hizmet alamadığını vurgulayan Şahinbakan, “Benim ve teşkilatımın gayretleri ile 43 projemizi hayata geçireceğiz. Her ilçemize ve merkezimize 43 yatırım projesi uygulayarak gerek üretim fabrikalarını gerek hizmet sektörünü Kütahya’ya kazandıracağız.” Dedi.

Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Mehmet Gezer, Av. Ergün Karaduman ise Kütahya’yı hak ettiği konuma getirmek için çalışacaklarını belirtti.

‘KÜTAHYA ÖNCELİKLİ İL OLACAK’

Kütahya Merkez’in yanı sıra Tavşanlı, Gediz, Simav, Pazarlar, Hisarcık, Çavdarhisar, Emet, Altıntaş: Domaniç için projelerini de sıralayan Şahinbakan, Özellikle her bakanlıkta en az bir Kütahyalının hemşerimizin üst düzey görevlere getirilmesini sağlayarak Kütahyalıları ile daha yoğun iletişim halinde kendilerine her konuda kolayca ulaşabilecekleri sistemi oluşturacaklarını belirtti. Kütahya’nın mutlaka yatırım teşvik bölgesinde öncelikli iller arasına alınmasını sağlayacağını dile getiren Şahinbakan,  bu sayede şehrin teşvik ve desteklerden daha fazla yararlanacağını ifade etti.

Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Tavşanlı doğumlu Prof. Dr. Mehmet Gezer, “Paranın nasıl kazanıldığını Tunçbilek’te yeraltında çalışan babamdan öğrendim. Kütahya’da olan biten bütün hem olumlu hem olumsuz her şeyi yakinen biliyorum.” Dedi.

‘NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM

Akademik hayatı hakkında bilgi veren Gezer, 22 yıl Marmara üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünde görev yaptığını, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Müzik Eğitim Bölümünü açtığını DPÜ’deki ihtiyaç üzerine memlekete döndüğünü belirtti. Akademik anlamda müzik terapi çalışmalarını başlatan ilk isim olduğunu ifade eden Prof. Dr. Gezer, “Kütahya’mızı 1. Sınıf bir il konumuna getirmek için namusum şerefim üzerine söz veriyorum. Liyakat sahibi, Kütahya’yı iyi tanıyan bir madencinin evladı olarak sözüm söz. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.” Dedi.

İYİ Parti Kütahya Milletvekilliğine aday adaylığı müracaatında bulunduğu belirten 1986 Kütahya doğumlu Av. Ergün Karaduman ise sözlerine “Ülkemizi etkileyen deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakılarına baş sağlığı dilerim. Yakın zamanda Ankara’da şehit edilen Sinan Ateş’i de anmak istiyorum mekanı cennet olsun” diyerek başladı.

‘MİLLİ BEKA PROBLEMLERİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ’

Depremin ülkemizin kötü yönetilmenin de ötesinde “Nasıl menfaat elde ederiz?” anlayışı ile yönetildiğini belirten Karaduman, “İktidarın 20 yıllık sistematik hataları ve kasıtları ile ülkemiz büyük bir çöküşün eşiğine gelmiş milli beka problemleri ile karşı karşıya kalmıştır.” Dedi. Tarımın, ekonominin eğitimin tamamen çöktüğüne değinen Karaduman, dış siyasetteki tutarsızlığa siyasetin hakim olduğu yargıya,  devletteki liyakatsizliğe dikkat çekti. 

‘BU KUTLU GÖREVE TALİBİM’

Tüm Türkiye gibi Kütahya’da da büyük yönetim sorunları yaşadığına vurgu yapan Karaduman şu ifadeleri kullandı: “Kütahya’mız son 20 yılda her geçen gün geriye gidiyor, hep gelecek ile avutuluyor. Vaad edilen başta Polis MYO, hızlı tren bor karbür farikası istihdam vaatleri yerine gelmedi. Kütahya lobisi ve siyaseti hiç olmadığı kadar zayıfladı. Kütahya’nın sürekli göç verdi ve çevre illerin gerisinde kaldı. Ülkemin ve Kütahya’mızın uçurumun eşiğine geldiği bu günlerde her Müslüman Türk genci gibi vazifeden kaçmamak ve herkesin sorumluluk alması gerektiği bilinciyle bu kutlu göreve kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’dan talibim. Kütahyalı hemşerilerimin desteğini bekliyorum.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *