GEZER’DEN KÜTAHYA’DA 200 KİŞİLİK İSTİHDAM SAYI DAHA DA ARTACAK

444

İstanbul ve Bolu’dan sonra 5 ay önce Kütahya’da da yatırım kararı alan Gezer Firmasını ziyaret eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Firma şimdiden 200 kişinin üzerinde istihdama vesile olmuştur. Önümüzdeki dönemde Kütahya’da yeni yapılacak yatırımlarla birlikte daha büyük istihdam hedefleniyor.” Şeklinde konuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı Kütahya’da yatırıma başlayan Türkiye’nin en tanınmış markalarından biri olan Gezer’i ziyaret etti.

‘5 AY ÖNCE YATIRIMA BAŞLANDI’

1968 yılından beri terlik ve ayakkabı sektöründe hizmet veren, ülke genelinde 2bin 500 kişiye istihdam sağlayan firmanın İstanbul ve Bolu’dan sonra  Kütahya’da yatırım kararı aldığını belirten Mustafa Önsay, “5 ay önce, 2023 Nisan ayında şehrimizde yatırıma başlayan firma şimdiden 200 kişinin üzerinde istihdama vesile olmuştur.” İfadelerini kullandı.

Önsay, önümüzdeki dönemde Kütahya’da yeni yapılacak yatırımlarla birlikte daha büyük istihdam hedefleyen yerli ve milli üretim yapan firma sahiplerine teşekkür etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *