KÜTAHYA’NIN TEK GERÇEĞİ AK PARTİ’DİR

609

AK Parti Kütahya milletvekilliği aday adaylığına Kütahya’nın birinci sırada olduğu 55 başvuru aldıklarına değinen İl Başkanı Mustafa Önsay, her yaştan aday adaylarının bulunduğunu ifade etti. Önsay, Kütahya’da en çok aday adayı çıkaran partinin AK Parti olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için başvuru süresi tamamlandıklarını açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya milletvekilliği aday adaylığına toplamda 59 başvuru olduğunu belirtti.

AK Parti Kütahya teşkilatının aday adayı sayıları ile Kütahya’da en azla rağbet edilen teşkilat olmayı başardığını belirten Önsay, “Bu dönemde de Kütahya’da tek gerçeğin AK Parti olduğu, toplumumuz tarafından halen bütün çözümlerin adresi olarak görüldüğü, bütün güvenin yöneldiği bir parti olduğu görülmüş oldu.” dedi.

‘HER YAŞTAN ADAYIMIZ VAR’

59 aday adayından 55’inin birinci tercihi 4’ünün ikinci tercihinin Kütahya olarak sisteme girildiğini dile getiren Önsay, “Aday adaylarının 44’ü erkek, 11’i kadın. Bir erkek ve bir kadın olmak üzere 2 engelli aday adayımız var. Aday adaylarımızın 3’ü doktora 9’u yüksek lisans, 31’i lisans, 5’i ön lisans ve 7’si de lise mezunudur. Aday adaylarının yaş ortalaması ise 49’dur. Bu da bizim en yaşlısından en gencine aday adayı profiline sahip olduğumuzu gösteriyor. Tüm teşkilatımızla geceye gündüze katmaya, haftayı 8 güne günü 25 saate çıkarmanın telaşı içinde olacağız, çok çalışacağız. İnsanların bize gösterdiği iltifata mazhar olmaya çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

‘GÜNDEMİMİZ DEPREM’

Bir partinin aday adaylığında tüm başvuru müracaatını AFAD’a yatırmasının çok önemli olduğunu ifade eden Önsay, “Kütahya’dan toplam 960 bin TL’nin üzerinde bağışta bulunuldu. Sadece Kütahya 1 milyona yakın bağış gerçekleştirildi. Bizim aday adaylığında bile gerçek gündemimiz depremdir. Bundan sonrada yaraları sarmanın peşinde olacağız.”dedi.

AK Parti Kütahya teşkilatlıları olarak Zafer Meydanında bir iftar çadırı tesis edeceklerini ifade eden Önsay, “Her gün bin kişiye burada iftar vereceğiz. Buradaki temel gayemiz hem Ramazanı hep birlikte yaşamak hem teşkilatımız arasındaki bağı güçlendirmek ve hem de Kütahya’nın genelinde Ramazana bakışımızı toplumumuzun değerlerine olan sadakatimizi ve bağlılığımızı haykırmak olacaktır.” Dedi. Seçim döneminde Ramazan iklimine uygun bir şekilde hareket edeceklerini dile getiren Önsay, müziğin olmadığı, manevi iklime uygun programlar düzenleneceğini vurguladı

AK PARTİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Adil Biçer, Adnan Ersoy, Agah Aşkın, Ahmet Karabulut, Ahmet Sami Kutlu, Ahmet Tan, Ali Eray Dinler, Aydın Kılıçkan, Ayfer Yıldırım, Batuhan Çokal, Ceyda Çetin Erenler, Dilek Ümran Öztürk, Emine Rumeysa Karaoğlan, Erhan Hisar, Esra Özbek Balcı, Fatma Çakır, Fatma Mendillioğlu, Hakan Uşak, Halil Oyan, Halil Özkul, Hilmi Gümüş, Himmet Özer, Hüseyin Özkan, İdris Sönmez, İshak Gazel, İsmail Hangün, İsmail Tosun, İsmail Yaşa, Kamil Saraçoğlu, Mehmet Ali Aymaz, Mehmet Demir, Mehmet Gül, Mehmet Karakaya, Melek Mankan, Mesut Yörük, Murat Ahmet Başköy, Musa Yılmaz, Mehmet Altuğ Atalay, Mustafa Aydın, Mustafa Özbey, Mustafa Yenipazar, Mücahid Köksal, Necati Kaymak, Osman Zeybek, Ramazan Aydemir, Ramazan Ataş, Rıdvan Durgut, Rıza Kenan Uzman, Salim Karaboğa, Sibel Tuna, Süleyman Yiğit, Şakir Ünal, Yasemin Aşıkovalı Çakır, Yunus Altıngemi ve Zehra Öğüt Demirel başvuruda bulundu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *