İKTİDARIN AYAK SESLERİ

460

İYİ Parti teşkilatı Milletvekili Aday Adayı tanıtım etkinliğinde bir araya geldi. İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu belirten İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, 5 milletvekilini meclise İYİ Parti’nin göndereceğine vurgu yaparak “Bu kalabalık ve ilgi iktidarın ayak sesleri. Biz bir oldukça, diri oldukça Allah’ta nasip ederse iktidar İYİ Parti’dir” dedi.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Kütahya’da düzenlediği iftar etkinliğinde İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan 31 isim tek tek takdim edildi.  

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel 28. Dönem İYİ Parti Kütahya Aday Adaylarının tanıtıldığı etkinlikte, 15 Mart tarihinde başlayan Aday Adaylığı başvuruları 24 Mart tarihi itibari ile sona erdiğini belirterek, İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunun altını çizdi. Sunel, Kütahya Milletvekilliği için birbirinden değerli İYİ Partili dava arkadaşlarının başvuruda bulunduğunu aktararak “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yürüdükleri bu kutlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

KİMSE ENDİŞELENMESİN

KÜTAHYA ‘İYİ’ OLACAK

Kütahya’da 1. Parti olarak tarih yazacaklarının altını çizen Nurhan Sunal “Biz büyük bir tarih yazacağız. Bundan sonra genel merkezimizin takdiri nasıl tecelli ederse etsin, sıralama nasıl olursa olsun, inanıyorum ki bugün ki gibi el ele kol kola birlikte çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin ifade ettiği gibi ‘Bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket’ diyenlerin siyasetidir. Bu mübarek akşamda bir kere daha ifade ediyorum ki, kimse endişelenmesin aziz milletimiz müsterih olsun. Kütahya İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Bizi bir arada tutan binlerce yıllık kardeşlik hukukundan ve millet olma bilincinden bugüne kadar hiç ayrılmadık. Bundan sonrada ayrılmayacağız” ifadelerini kullandı.

ASLA FIRSAT

VERMEYECEĞİZ

Kütahya’da ve Türkiye genelinde İYİ Partiye olan ilgiyi hatırlatan Sunel, Kütahya İYİ Parti ailesi olarak 5 Milletvekilini meclise göndereceklerini dile getirerek sözlerine şöyle son verdi; “Biz buna inandık, herkeste inanacak inşallah. Bu kalabalık ve ilgi iktidarın ayak sesleri. Hepimizin mutluyuz, umutluyuz. Hepimizin yüzü gülüyor. Biz bir oldukça, diri oldukça Allah’ta nasip ederse iktidar İYİ Parti’dir” dedi. Birlik ve beraberliğin son derece önemli olduğunu belirten Sunel “Aynı camide buluştuğumuz, aynı Kıble ’ye yönelerek, aynı safta namaza durduğumuz din kardeşlerimizden bizi birbirimize düşürmek isteyenler çıkabilir. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden her alanda üreten zengin, mutlu ve güçlü Türkiye için hepimiz İYİ’ler ailesinde bir ve beraberiz”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *