TEMAYÜL YOKLAMALARI TAMAMLANDI

438

AK Parti milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklamalarının yoğun bir katılımla yapıldığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Vatanımıza Milletimize hayırlar getirsin. 14 Mayıs seçimleri için topyekün çalışmalarımız devam ediyor, edecek.” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sona ermesinin ardından 14 Mayıs 2023 Seçimleri milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklamaları Yeni Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. Temayül yoklamalarına Eski Milli Savunma Bakanı, Kocaeli Milletvekili, Fikri Işık, Bursa Milletvekili Müfik Aydın, Antalya Milletvekili Tuğba Çorak Aydın ve Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ziya Sezer katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekilliğine aday adaylığı müracaatında bulunan 59 aday adayı hakkında teşkilat mensuplarına Kütahya kimi milletvekili olarak görmek istediklerine dair fikir soruldu.

‘YOĞUN BİR KATILIM VARDI’

Temayül yoklamasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Görevli ve oy kullanacak teşkilat mensuplarımızla birlikte yoğun bir şekilde gerçekleştirilen yoklamalar bugün saat 16.00’a kadar devam edecek. Vatanımıza Milletimize hayırlar getirsin. 14 Mayıs seçimleri için topyekün çalışmalarımız devam ediyor, edecek…” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *