PROJE PAZARI 14-15 ARALIK’TA ‘HEYECANLA BEKLİYORUZ’

543

“Sizin için düşünüyoruz” sloganıyla 14-15 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek 2. Proje Pazarı Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışması hakkında konuşan DPÜ TTO Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz, “Üç ayrı kategorinin yarışacağı projelerimizi heyecanla bekliyoruz.” Dedi.

‘SİZİN İÇİN DÜŞÜNÜYORUZ’

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (DPÜ TTO) tarafından ikinci kez düzenlenen Proje Pazarı Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışması, “Sizin için düşünüyoruz” sloganıyla 14-15 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Yarışmanın ana konuları; ileri fonksiyonel malzemeler, biyoteknolojik ilaç, nesnelerin interneti, enerji ve enerji depolama, robotik ve mekatronik, yapay zekâ, büyük veri, bilgi güvenliği ve bunun yanında enerjetik malzeme, motor, genişbant, mikro/nano ve opto elektronik, tarım, su ve çevre, ulaşım ve turizm, yenilikçi eğitim ve sağlık teknolojileri ile diğer tüm teknolojik alanlar olarak belirlendi.

Lisans ve Lisansüstü öğrenciler, Lise ve Ortaöğretim öğrencileri, AR-GE ve Tasarım Merkezlerinin katılabileceği yarışmada ödüller, üç ayrı katılımcı profiline göre verilecek.

GEÇEN YIL 114 PROJE KATILDI

Proje Pazarı hakkında açıklamalarda bulunan DPÜ TTO Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz, “İlkini Mayıs 2022’de gerçekleştirdiğimiz DPÜ TTO Proje Pazarı coşkusuna bu yıl aynı enerjiyle gerçekleştirmek üzere “haydi” dedik. Geçen yıl 114 projenin katıldığı ve bahar şenliklerimizle tüm misafirlerimizin de bir festival havasında iştirak ettiği proje pazarımız bu yıl da Aralık 2023’te. Üç ayrı kategorinin yarışacağı projelerimizi heyecanla bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *