ORMAN HAYATTIR

516

Minik öğrencileri okullarda ziyaret eden Orman İşletme Şefi Eda Aktaşlı ve Ali Kulantaş, ormanların ormanda yaşayan canlıların evi olduğu belirtildi. Etkinlikte çocuklara orman sevgisi, orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olunması konularında önemli bilgiler aktarıldı.

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından minik öğrenciler okullarında ziyaret edilerek orman sevgisi anlatılıyor.

ORMAN YANGINLARINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü Alabarda Orman İşletme Şefi Eda Aktaşlı ve Tunçbilek Orman İşletme Şefi Ali Kulantaş tarafından yapılan okul ziyaretinde; orman konulu slayt gösterisi yapıldı ve çocuklara orman sevgisi, orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olunması konularında önemli bilgiler aktarıldı.

Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği ziyarette ormanların, doğada yaşayan tüm canlılar için neden önemli olduğu, ormanların ormanda yaşayan canlıların evi olduğu ve bu yüzden korumanın önemi üzerinde duruldu.

DOĞAYI ÖNEMSEYEN ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK MÜMKÜN

Bu tür etkinliklerin okullarda yapılmasının öğrenme çağındaki öğrenciler için önemi üzerinde duran Okul Yetkilileri; bu çağlarda orman ve hayvan sevgisinin aşılanabileceğini ve doğayı önemseyen çocuklar yetiştirmenin mümkün olabileceğini belirterek, Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına teşekkür ettiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *