DUMLU’DA SERİ SONA ERDİ 0-2

308

Belediye Kütahyaspor, 11 maç sonra sahasında Nevşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Zirvenin de puan kaybettiği hafta da Belediye Kütahyaspor önemli bir fırsatı değerlendirememiş oldu

Ligde 11 maçtır yenilmeyen ve özellikle son haftalarda oynadığı futbolla herkesin büyük beğenisini kazanan Belediye Kütahyaspor, sahasında Nevşehir Belediyespor’u konuk etti. Teknik direktör Bekir Ozan Has geçen hafta oynanan Elazığspor maçında kalede görev verdiği Alper Kaan Çakır’a bu haftada 11’e oynatırken, orta sahada da değişikliğe gitti.

ŞİMŞEK CEVAP VERMEDİ

Maça etkili başlayan Belediye Kütahyaspor özellikle ileri uçta yaptığı presle adeta rakibini bunalttı. Enes Gök’ün harika oyunu bir türlü golü getirmezken, maçın 14’üncü dakikasında rakip takımın golü geldi. Kütahyaspor kalesinde ilk kez gelen Nevşehir korner vuruşu sonrasında Özgürcan Özgür’ün golü ile öne geçerken bu gole Belediye Kütahyaspor cevap vermek istese de Erdem ve Talha ile sonuca gidemedi ve ilk yarı 1-0 Nevşehir’in üstünlüğü ile sona erdi. 

ETKİSİZ OYUN, HAZİN SON

Karşılaşmanın ikinci yarısında herkes Belediye Kütahyaspor’dan reaksiyon beklerken bir türlü istenilen oyun ortaya koyulamadı. Teknik heyet ikinci yarının hemen başında oyuncu değişikliklerine gitse de bir değişim yaşanmadı. Rakip kalede etkisiz kalan Belediye Kütahyaspor maçın 67’inci dakikasında kalesinde bir gol daha gördü ve skor 2-0’a geldi. Belediye Kütahyaspor tamamen hava toplarıyla gol ararken istediğini bulamadı. Nevşehir Belediyespor’un bir topu direkten dönerken maç 2-0 Nevşehir üstünlüğü ile sona erdi.

HAFTAYI DÖRDÜNCÜ KAPATTI

Belediye Kütahyaspor sahasında aldığı Nevşehir Belediyespor mağlubiyeti ile lig sıralamasında 4’üncü sıraya geriledi. Lider Mersin’in 2 puan kaybettiği haftada Kütahyaspor farkı 4’e düşürme fırsatını da değerlendirememiş oldu. Karbel Karaköprü Belediye ve Ordu’nun da kayıp yaşadığı haftada zirve iyice karıştı. Belediye Kütahyaspor hafta sonu Belediye Derince ile deplasmanda karşılaşacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *