‘TÜRKİYE YOLUNDA ÇALIŞMAYA SÖZ VERİYORUM’

266

MHP Kütahya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Fatih Görmez, Lider Devlet Bahçeli Bey’in izinde milletimizin hizmetkârı olmaya adayım. 5000 ülkücü şehidimizin davamıza kattığı sorumluluğun bilinci ile ülkü ve Türkiye yolunda çalışacağıma söz veririm.” Dedi.

Fatih Görmez, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Kütahya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Ülkemizin üst üste yaşadığı 6 Şubat’ta, 11 ilde meydana gelen deprem ve 15 Mart’ta meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların üzüntüsü içinde olduğunu belirten Görmez, Cenab- Hak’tan ölenlere rahmet, kalanlara sabır diledi.

Kamuoyuna kendini tanıtan 1985 Kütahya doğumlu Orman Yüksek Mühendisi Görmez, “Babam Merhum Kadir Görmez MHP Kütahya 21. Dönem Milletvekili, Annem Meral Görmez Ev hanımıdır. İlk ve orta öğretimini Kütahya’da, lise eğitimimi Ankara’da Türk Ocaklarına bağlı Türkyurdu Lisesi’nde tamamladım.” İfadelerini kullandı. Üniversite öğrenimini 2003-2007 yıllan arasında İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği, 2004- 2008 yılları arası İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve 2005-2012 yılları arası Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerini okuyarak tamamladığını açıklayan Görmez, Yüksek Lisansını 2009-2012 yılları arası İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde tamamlayarak Orman Yüksek Mühendisi unvanını aldı.

Çalışma hayatına 2010-2011 yılları arasında CITI Bank Bireysel Müşteri Temsilcisi olarak başladığını dile getiren Görmez, “2012-2021 yılları arasında Tarım ve Orman Bakanlığında; Bakanlık Uzman Yardımcısı olarak görev yaptım. Siyasi faaliyetlerimin memuriyet hayatım ile devam edemeyeceğine inancım ile 2021 yılında memuriyetten istifa ettim. Halen Kütahya’da ticaretle uğraşmaktayım. Eczacı Gökçen Görmez ile evliyim. “şeklinde konuştu. Eğitim ve öğretim hayatı boyunca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nda çeşitli görevlerde bulunan Görmez, 2016-2020 yılları arası Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kütahya Sosyal Sorumluluk ve Projelerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevi yaptı.

‘HİZMETKAR OLMAYA ADAYIM’

Görmez, “Başbuğ Alparslan Türkeş Bey’in çıktığı ülkü yolunda, bilgeliği ile bize önderlik eden; önce Ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışını bizlere doktrin eden Lider Devlet Bahçeli Bey’in izinde milletimizin hizmetkârı olmaya adayım. Her ülkücünün hayali olan milleti için çalışma arzusu ile çıktığım ve 5000 ülkücü şehidimizin davamıza kattığı sorumluluğun bilinci ile ülkü ve Türkiye yolunda çalışacağıma söz veririm.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *