İYİ PARTİ İL TEŞKİLATI KÜTAHYA’YA SÖZ VERDİ

416

‘ADAYLIK SÜRESİNDE DE ÇOK ÇALIŞIP BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ’

Aday adaylığı başvuru süreci tamamlandıktan sonra milletvekili aday adaylarının Kütahya’nın her yerinde İYİ Parti’yi anlattığını ifade eden İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, adaylık sürecinde de çok çalışarak Kütahya’da İYİ Parti’yi birinci parti yapacaklarını belirtti.

VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

İYİ Parti Kütahya teşkilatı vatandaşla bir araya geldi. Ulu Cami önünde toplanan İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel, İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayları ve parti üyeleri ellerinde Türk Bayrakları ile Vazo’ya kadar yürüdü. Esnafların sorunlarını dinleyen partililer, seçimlerde İYİ Parti’ye destek istedi. Vatandaşlardan büyük ilgi gören İYİ Parti Kütahya ailesi, vatandaşlarla sohbet etti.

Vazo önünde toplanan kalabalığa seslen İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Kütahya İYİ Parti olarak; Kütahya’daki doğalgaz sorununu çözmeye, Kütahya’ya hızlı treni getirmeye, Şehir Hastanesini açmaya söz veriyoruz.” Dedi.

‘KÜTAHYA’NIN HER YERİNDE İYİ PARTİ ANLATILDI’

Bayrak yürüyüşünün ardından milletvekili aday adayları İYİ Parti Seçim Merkezi’nde teşekkür belgesi ile onurlandırıldı. 24 Mart tarihinden itibaren aday adaylığı başvuru süreci bittikten sonra güzel bir çalışmaya girdiklerini dile getiren Nurhan Sunel, “Kütahya’nın her yerinde İYİ Parti anlatıldı, adaylar kendilerini tanıttılar.”ifadelerini kullandı.  

‘ADAYLIK SÜRESİNDE DE YANIMIZDA OLUN’

Adaylık süresinde de İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adaylarını yine partide görmek ve tüm çalışmaları birlikte gerçekleştirmek istediğinin altını çizen Sunel, şu ifadeleri kullandı: “Hep birlikte koşturduk. Yine öyle yapacağız günü 48 saat haftayı 8 gün yapacağız ve seçimlere kadar koşturmaya devam edeceğiz. Biz Kütahya’da İYİ Parti’yi birinci parti yapacağız ve 5 milletvekilini çıkaracağız.”

İYİ Parti Kütahya İl Teşkilatı saha çalışmalarına devam ediyor. Ulu Cami önünde bir araya gelen teşkilat Sevgi Yolundan Vazo’ya kadar bayrak yürüyüşü yaptı. İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel, milletvekili aday adayları ve parti üyeleri ellerinde Türk Bayrakları ile Hürriyet Caddesi, Samanpazarı ve Sevgi Yolu’nda esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Vazo ününde toplanan kalabalığa seslenen İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kütahya İYİ Parti İktidarını görecek. Sözümüz söz, Türk insanını birinci sınıf insan ve Türkiye Cumhuriyeti’nde ne varsa faydalanabilen insan haline getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

‘ATTIKLARI KURŞUNLAR BİZİ CESARETLENDİRECEK’

İYİ Parti olarak devlet kurumlarından TC ibaresini indirenlere TC’leri yerine koyarak; okullarda andımızı yasak edenlere andımızı okutarak cevap vereceklerini vurgulayan Sunel, ülkücü şehit Sinan Ateş’i de, onu katledenleri de, ölümüne göz yumanları da unutmadıklarını belirtti. Sunel, “Hepsinden hesap soracağız. Attıkları kurşunlar bizi korkutmayacak daha çok cesaretlendirecektir. Bu kutlu yolumuz bu kutlu davamız hepimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

HEP BİR AĞIZDAN ANDIMIZ OKUNDU

Teşkilatın Vazo’nun önünde hep bir ağızdan Andımız’ı okumasının ardından Daha sonra hep birlikte İYİ Parti Seçim Merkezi’nde milletvekili aday adaylarına teşekkür beldesi takdimi yapıldı. Teşkilat olarak güzel bir çalışma yaptıklarını ifade eden Sunel, “Emin olun ki genel merkezden dahi bunun yankısını aldık. Diğer il başkanlarına da bizim çalışmalarımıza dair broşürleri yolladık. Ve tüm genel başkan yardımcılarımız Kütahya teşkilatına teşekkür ettiler.” Dedi. Bu takdirin kendisi için gurur vesilesi olduğunu ifade eden Sunel, bu çalışmayı yapan Türkiye’deki tek teşkilatın kendileri olduğunu vurguladı.

‘BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ’

İki aydan bu yana tek bir şey söylediklerini dile getiren Nurhan Sunel, “İYİ Parti Kütahya’da birinci parti olacak diyoruz. Hala bu iddiamızın arkasındayız. Hatta şimdi bu iddiamızı büyütüyoruz. 5 milletvekilini de TBMM’ye biz göndereceğiz. Bizim Türkiye’yi ve Kütahya’yı idare etme, temsil etme gibi bir hedefimiz var. Partimizi Türkiye’de birinci parti, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Başbakan yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Aday adaylarının yaklaşık 15 gündür sahalarda olduğunu ifade eden Sunel, siyasi partiler için teşkilatların önemine vurgu yaptı. “Biz teşkilat olduğumuz sürece başarı elde edeceğiz.” Şeklinde konuşan Sunel, aday adaylarına hem İYİ Parti’ye gösterdikleri teveccüh hem de Kütahya’da İYİ Parti’yi tanıttıklarından dolayı teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel, konuşmalarının ardından İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adaylarını tek tek kürsüye davet ederek teşekkür belgesi takdim etti. Aday adaylığı sürecindeki desteklerinden ötürü partililere teşekkürlerini sunan aday adayları, birlik beraberlik mesajı verdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *