‘ÜLKEMİZİ HEP BİRLİKTE KURTARACAĞIZ’

213

Seçim bürosunu açılışında konuşan CHP Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Aydın Uzun, uçurumdan aşağı giden ülkemizi hep birlikte kurtarmanın ve aydınlık günlerin gelmesinin tek yolunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak olarak açıkladı.

MEHMET AYDIN UZUN SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Aydın Uzun, Ali Paşa Mahallesi Belediye Sokak Kat:2 adresinde seçim bürosunu açtı. Açılışa CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP Kütahya milletvekili aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Cumhuriyetin 100. Yılında laik, demokratik, sosyal, hukuk devletini tekrar kurmak, Atatürk ilkelerini hayata geçirmek için ülkemizde kardeşliği barışı ve huzuru hâkim kılmak için bir yola çıktık.” Dedi. 14 Mayıs’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirten Aksaz Şahbaz, Türkiye’nin üzerine çöken karanlığı yırtmanın makus talihi değiştirmenin zamanı olduğunu belirtti.

‘GENÇLERİMİZİN HAYALİ GİTMEK DEĞİL GELECEK OLACAK’

Sarayın değil halkın egemenliğinin tekrar kurulacağını vurgulayan Aksaz Şahbaz, “Bugün çok farklı siyasi görüşlerden partiler ile Millet İttifakı’nı oluşturduk. Bu ülkedeki baskıya zulme ve yolsuzluğa son verip fırsat eşitliğini hakim kılacağız. Artık gençlerimizi yurtdışına gitmeyi değil, ülkemizdeki geleceği hayal edecekler. Kadınlar şehirlerde güvenli bir şekilde yaşayacaklar. Çiftçiler tarlalarında bereketle ürünlerini yetiştirecekler. Hep birlikte üreteceğiz. Ve adil şekilde paylaşacağız.” İfadelerini kullandı.

‘CHP BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR’

Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğine değinen CHP Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Aydın Uzun, “Bu süreçte insanların çektiği zorluklar ortada. Öğrenci, kadın, çiftçi zorda. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Nerede ormanlara saldırılıyorsa CHP mücadele için orada, kadınlara zulmediliyorsa CHP mücadele için orada, gençlerin hakları çalınsa CHP mücadele için orada. CHP bu ülkenin sigortasıdır. Uçurumdan aşağı giden ülkemizi hep birlikte kurtaracağız. Aydınlık günlerin gelmesinin tek yolu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *