GELECEK PARTİSİ ADAY ADAYLARI TANITILDI ‘VATANDAŞIN ELİNDEN BİZ TUTACAĞIZ’

268

Türkiye’deki yönetim sorunlarına dikkat çeken Gelecek Partisi Kütahya milletvekili aday adayları, ülkedeki sorunların çözümü için destek istedi.

Gelecek Partisi Kütahya milletvekili aday adaylarını Kerem Düğün Salonunda düzenlediği iftar programında kamuoyuna tanıttı.

2020 yılının Mart yılında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun takdiri ile Kütahya kurucu il başkanı olarak atandığını açıklayan Milletvekili Aday Adayı Serdar Seven, Kütahya’da hızlıca teşkilatlandıklarını ve belirtti. 31 Mart 2021 tarihli kongre sonrasında atanmış il başkanlığı vasfından seçilmiş il başkanlığı vasfına geçtiğine değinen Seven şehirdeki eksikleri dile getirerek muhalefet gayreti içinde olduklarını vurguladı.

Kütahya’nın hep iktidarın yanında olsa da iktidarın gücünden nimetlerinden faydalanamadığına dikkat çeken Seven, “Seçimlere ne şekilde girseler de birincil önceliklerinin Millet İttifakı Ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 15 Mayıs sabahına cumhurun başı olarak seçtirmek olduğunu vurgulayan Seven, “Kendi listelerimiz ile girmek koşulu ortaya çıkarsa bugün burada bulunan şahsımla birlikte 8 kişilik aday adayı arkadaşlarımızın en fazla şekilde mecliste partimizi temsil etme adına mücadelemizi vereceğiz.” Dedi.  

‘KENDİLERİNDEN BAŞKA HERKESİ DİNSİZ SANIYORLAR’

Millet ittifakının seçimleri mutlaka kazanması gerektiğine değinen Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Şahin, İktidarı kendilerinden başka herkesi dinsiz imansız saydığı için eleştirdi. Şahin, “Ben Kütahya’da imam hatip okulunun ilk mezunlarındanım Müslümanlığın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Müslüman yalan söylemez, hırsızlık yapmaz. Devlet, vatandaşın huzuru güvenidir. Millet ittifakında vatandaşın elini tutacak kadrolar var. Gelin oylarınızı Gelecek Partisi’ne verin güzel bir ikbale kavuşalım.” İfadelerini kullandı.

‘VEKİLLİĞE DE ÇÖZÜMLERE DE ADAYIZ’

Sadece milletvekilliğine değil, ülkede çözülmeyi bekleyen sorunlara da aday olduklarının altını çizen Milletvekili Aday Adayı Feyyaz Kaya, “Devlet kendi yaptırdığı sınavın güvenliğini dahi sağlayamıyorsa bu ülkede eğitim sorunu; sınırlarda Afganlılar, Suriyeleriler elini kolunu sallaya sallaya ülkeye giriyorsa bu ülkede güvenlik sorunu var demektir. İthalat ihracatı kat kat katlamış, çiftçi icralıksa ülkede tarım sorunu var demektir. Bu ülkede yargı mensupları vicdanı kanaatleri ve yasalara göre yargılama yapamıyorsa bu ülkede hukuk sorunu var demektir Tüm kesimleri kucaklayan barışçıl demokratik oramda eşit yurttaşlık temelinde yaşamak için bir an evvel hukuku yüceltmekleyiz.” Dedi.

Güçlü bir ekip ile Kütahya’ya ümit olmaya geldiklerini ifade eden Milletvekili Aday Adayı Gıda Mühendisi Zehra Kakçı Arslan, Kütahya’nın lojistik önemini belirterek şehrin daha iyi şartlara sahip olması gerektiğini belirtti. Kakçı Arslan ülkenin refahı için ellerin gelen her şeyi yapacaklarına söz verdi.

‘KÜTAHYA’YI TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ’

1982 Kütahya doğumlu Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Ahmet Güçlü, “Mevcut iktidarın 20 yıldır ertelediği şeyleri bahanesiz yerine getireceğiz. Rüşvetsiz, adam kayırmasız seçime giderek 5’te 5 yaparak Kütahya’yı temsil etmek istiyoruz.” Şeklide konuştu.

1993 Hatay doğumlu Milletvekili Aday Adayı Nura Saygılı, Kütahya’yı marka şehir haline getirmek istediğini ifade etti. Kütahya’nın değerlerini tüm Türkiye’ye tanıtmak hedefinde olduğunu belirten Saygılı,  Kadınların aktif olarak siyasete katılmasını istiyorum. Ataerkil baskı yaşayan kadınların sesinin duyulmasını ön planda olmaları istiyor, sizlerden destek bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *