MHP SAHAYA İNDİ

308
  • Seçim çalışmalarına kuruluşun toprakları Domaniç’ten başladılar

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya teşkilatı seçim çalışmalarına Osmanlı Devleti’nin kurucusu olan Osman Gazi’nin ninesi, Ertuğrul Gazi’nin annesi Hayme Ana türbesini ziyaret ederek başladı. MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya teşkilatı il başkanı Selçuk Alıç ve beş milletvekili adayı ile birlikte seçim çalışmalarımıza Osmanlı Devleti’nin kurucusu olan Osman Gazi’nin ninesi, Ertuğrul Gazi’nin annesi Hayme Ana türbesini ziyaret ederek başladı. Hayme Ana Türbesinde dua eden vekil adayları daha sonra, esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Yapılan ziyaretlerde esnafların ve vatandaşların MHP adaylarına ilgisi yoğun olurken, talepler dile getirildi.

KADER SEÇİMİMİZDİR

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş,  burada yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin kader seçimi olduğunu söyledi. Vatandaşlardan destek isteyen Erbaş “14 Mayıs’ta yapılacak hem Cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimleri için bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Domaniç’ten bismillah dedik. Hayme Ana türbesini ziyaret ederek duamızı ettik. Startımızı buradan verdik. Burada gördüğümüz teveccüh, burada gördüğümüz duyarlılık, burada gördüğümüz sevgi selinin 14 Mayıs’ta sandıklara yansıyacağından eminim. Takdir sonuçta vatandaşımızın vicdanı. Bu seçim 100. Yıl yani Türkiye Cumhuriyetinin 100’üncü yılına denk gelen çok ama çok önemli bir seçim. Bu bizim kader seçimimizdir. Bu konuda vatandaşlarımızın sağ duyusuna kendimizi teslim ediyoruz. Bizler her fırsatta Kütahya’yı anlatmaya çalıştık. Bizim en büyük dert edindiğimiz konu Kütahya’nın tanıtımıydı. Şimdi diyoruz ki bizi daha güçlü bir şekilde Ankara’ya gönderin. Çünkü biz Cumhur ittifakının içindeyiz. Çünkü biz Sayın Cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz. Çünkü biz Cumhur ittifakı olarak iktidar olmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

İKİNCİ DURAK LEBLEBİ ve

KÖMÜRÜN ANA VATANI TAVŞANLI

MHP Kütahya teşkilatı ve milletvekili adayları daha sonra Tavşanlı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Tavşanlı ziyareti kapsamında Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret  ederken, yakın ilgilerinden dolayı tüm Tavşanlı halkımıza çok teşekkür ettiler.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *