‘TBMM’DEKİ GÜÇLÜ SESİMİZ ŞİMDİDEN DUYULUYOR’

431

Cumhur İttifakı’nın Kütahya’da 5-0 yapacağını belirten MHP Kütahya Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Erbaş, “MHP, engelleri aşa aşa, barajları önüne katıp yıka yıka geliyor. TBMM’de çok güçlü bir MHP grubunun sesi şimdiden duyuluyor.” İfadeleri kullandı.

MHP ADAYLARINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı Bengisu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programı ile milletvekili adaylarını tanıttı. Programa MHP Kütahya Milletvekili adayları Ahmet Erbaş, Murat Gül, Mehmet Dinç, Arzu Kurnaz, Ülkü Gökçen Kehribar, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç katıldı.

14 Mayıs seçimlerinin tarihi nitelikli olduğunu belirten MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, Millet İttifakı’nın Türkiye’nin hedeflerini kırmak, büyüme ve gelişme azmini kundaklamak için son kozlarını oynadığını söyledi. Seçimlere sadece milletvekili çıkarmak gözüyle bakmadıklarını ifade eden Alıç, hedeflernin Türkiye yüzyılı, Türk yüzyılıdır ve Kızılelma olduğunu vurguladı

‘ONLAR SAHAYA YENİ İNERKEN

ADIM ATMADIK YER BIRAKADIK’

Ülkeyi çocuk katillerine ve emperyalizmin uşaklarına bırakmayacaklarına değinen Alıç, “Güçlü Türkiye’nin engellenmesi için kurulan 6+2’li masanın istediği olmayacaktır.” Dedi. Hayata geçirdikleri farklı farklı projelerle sahaya indiklerine değinen Alıç, “Seçimden seçime sahada gözüken siyasetçilerden olmadık. Seçim dönemi geldiği bugünlerde daha yeni sahaya inen bu partiler daha yeni yola çıkmışken bizler çok şükür adım atılmadık köy, kasaba, mahalle, ilçe bırakmadık.” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs seçimlerini riske atmamak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Alıç, “Birbirinden değerli beş adayımız da artık Kütahya’mıza emanettir. Seçildikleri takdirde Kütahya’nın çözülmesi için sıra bekleyen sorunlarını en iyi şekilde çözecek, Kütahya’mızın Gazi Meclis’te en gür sesi olacak vekillerimiz işte buradadır. Geçen dönem seçilen ve bugüne kadar Kütahya’mızın sorunlarını çözmek için yeri geldiğinde masaya vuran, yeri geldiğinde kürsülerde Kütahya’nın hakkını savunan Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş nasıl Kütahya’nın gönlünü kazanmışsa aynı şekilde bu dönemde de hem Sayın Ahmet Erbaş vekilimiz, hem de diğer aday arkadaşlarımız da seçildiğinde inşallah aynı başarıyı göstereceğine bizler kefiliz. Cumhur İttifakı olarak destan yazacak, Milletvekilliği seçimlerinde 5’te 5 yapacağız.”şeklinde konuştu.

‘KÜTAHYA 5-0 YAPACAK’

Milletvekili seçildiği günden bugüne kadar Gazi Meclis’te Kütahya’yı en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettiğini ifade eden MHP Kütahya Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Erbaş, “Bürokratik, siyasal ve iktisadi tüm ilişkilerimi Kütahya’yı tanıtmak için Kütahya halkı adına seferber ettim. Şuna yürekten inanıyorum ki 14 Mayıs’ta Kütahya’dan yüce meclise MHP tarihindeki en çok milletvekilini sizler göndereceksiniz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Cumhur İttifakı Kütahya’da 5-0 yapacaktır.”ifadelerini kullandı.

‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

BÜYÜK DESTEKLE SEÇİLECEK’

Milletvekili seçildiği günden bu yana 300 bin kilometreden fazla yol yapıp 564 köyün 350’den fazlasını ziyaret ettiğini belirten Erbaş, şöyle dedi: “Sadece seçim zamanı vatandaşın ayağına giden siyasetçilere, bir sonraki seçimde vatandaşın ayağına gitmek zordur. Bizim MHP teşkilatı olarak hiçbir çekincemiz yoktur. Geride kalan 5 yılda olduğu gibi teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla yine kapına gelip, elleriniz öperek hayır dualarınızı alacağız. TBMM’DE sayısal ve siyasal olarak çok güçlü bir MHP’nin desteğini almak için var güçleriyle mücadele edeceklerine dikkat çeken Erbaş, “MHP olarak cumhurbaşkanı adayımızın yüksek bir destek ve oyla seçileceğine inanıyor, bunu şimdiden görüyoruz. MHP, engelleri aşa aşa, barajları önüne katıp yıka yıka geliyor. TBMM’de çok güçlü bir MHP grubunun sesi şimdiden duyuluyor.” Programda diğer MHP Milletvekili adayları da kısa bir konuşma yaparak Kütahyalılardan destek istedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *