AK PARTİ TEŞKİLATI 36 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

397

Ramazan Bayramı boyunca seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili adayları, 36 farklı köyde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarının dur durak demeden devam ettiğine değinen AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 14 Mayıs bizler için ikinci bayram olacaktır.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı boyunca saha ziyaretlerine devam etti.

Ulu Camiinde kılınan bayram namazı sonrası AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve milletvekili adayları vatandaşlarla bayramlaştı.

‘14 MAYIS İKİNCİ BAYRAM OLACAK’

Daha sonra geleneksel teşkilat bayramlaşmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Mustafa Önsay, “Kütahya Milletvekillerimiz Ahmet Tan, İshak Gazel, Milletvekili Adaylarımız, Eski dönemlerde görev yapan İl Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla tüm gönüldaşlarımızın bayramını kutladık, selamlaştık. İnşallah 14 Mayıs bizler için ikinci bayram olacaktır.” Dedi.

‘ÇALIŞMALARIMIZ DUR DURAK DEMEDEN DEVAM EDİYOR’

Bayramlaşma ve ziyaret programları kapsamında 36 köy ziyaret edildi. Bayram sürecinde Akkent (TOKİ) Mahallesi seçim bürosunun açılış programını gerçekleştirdiklerini dile getiren Önsay,  “Seçim büromuzda Milletvekili adaylarımızla birlikte mahalleli vatandaşlarımızla, devam eden seçim sürecini ele aldık istişare gerçekleştirdik. 14 Mayıs 2023 Seçimleri için çalışmalarımız dur durak demeden devam ediyor. Saha gezilerimiz sürerken, teşkilat mensuplarımızla birlikte vatandaş buluşmalarımızda sürüyor.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *