MHP’DEN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

301

MHP tarafından çocuklar için düzenlenen etkinlikte konuşan KAÇEP Başkanı Hülya Öztürk, “Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş’ın çocuklarımıza göndermiş oldukları hediyeleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte kutladık.” Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya teşkilatına bağlı kadınlar, 23 Nisan’da Kütahya’da bulunan bir AVM’de etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklara MHP Milletvekili Ahmet Erbaş tarafından gönderilen hediyeler verildi. Milletvekili Erbaş Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşen oturum nedeniyle etkinliğe katılamadı.

VEKİL ERBAŞ’TAN ÇOCUKLARA HEDİYE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yapılan etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan, MHP Kütahya Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) başkanı Hülya Öztürk ; “MHP Kütahya Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu olarak Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş’ın çocuklarımıza göndermiş oldukları hediyeleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte kutladık. Çocuklarımıza bu günü armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle ve minnetle anıyoruz.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *