SİZE ‘İYİ’ GELECEK VAATLERİ ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ? ‘USLU KÜTAHYA YARAMAZLAŞACAK’

368

İYİ Parti iktidarında hayata geçirecekleri vaatleri her vatandaşın bireysel şartları ihtiyaçları çerçevesinde “Kişiye Özel Seçim Beyannamesi” ile belirlendiklerini ifade eden İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, her vaatlerinin sağlam temelli olduğuna değinerek “Kütahya yaramaz çocuk olup hizmet almak mücadele edecek.” Dedi.

İYİ Parti, Türkiye’nin 81 ilinden her vatandaşın ilgilendikleri konulara göre kendilerine özel hazırladıkları vaatlere erişebileceği Kişiye Özel Seçim Beyannamesi oluşturdu.

KİŞİYE ÖZEL SEÇİM BEYANNAMESİ TÜRKİYE’DE BİR İLK

14 Mayıs seçimlerine 15 gün kala siyasi partiler vaatlerini birbiri ardına sıralarken İYİ Parti, Türkiye’de ilk kez yapılan bir uygulamayı hayata geçirdi: “Kişiye Özel Seçim Beyannamesi”

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, seçim vaatleri arasında kendi hayatını iyileştirecek vaatleri görmek için vatandaşların İYİ Parti’nin kurumsal web sitesinden kişisel seçim beyannamesini oluşturabileceğini ifade etti. Sunel, “Vatandaşlar, resmi sitemizin “kişisel seçim beyannamesi oluştur” bölümünden; hangi şehirde yaşadığını, yaşını, cinsiyetini, mesleki durumunu, ilgi alanlarını seçerek tek tıkla İYİ Parti’nin vaatlerini öğrenebiliyor. Vatandaşlar kendilerine ne vaat ettiğimiz, kendileri için ne planladığımızı açıklamasıyla şahıs şahıs öğrenebiliyor” ifadelerini kullandı.

‘VAATLERİMİZ YALNIZCA OY ALMAK İÇİN DEĞİL’

Hem ülke genelinde hem Kütahya genelinde vermiş oldukları vaatlerin hiçbirisinin sadece insanlardan oy almak için söylenmediğine dikkat çeken Nurhan Sunel, önümüzdeki günlerde vaatler hakkında sık sık Kütahya’yı bilgilendireceklerini ifade etti. Sunel, “Artık Kütahya uslu çocuk olmaktan çıkacak. Yaramaz çocuk olup kendilerine hizmet gelmesi konusunda mücadele edecek.” Şeklinde konuştu.

‘KİŞİSEL SEÇİM BEYANNAMESİNİ

ÜÇ ADIMDA OLUŞTURABİLİRSİNİZ’

Vatandaşların Kişiye Özel Seçim Beyannamesi’ne nasıl ulaşabileceğini açıklayan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, İYİ Parti resmi sitesinden üç adımda Kişiye Özel Seçim Beyannamesi oluşturulabileceğini ifade etti. Özellikle gençler, ev kadınları, işçiler için tek tek özenle bir sistem hazırladıklarını vurgulayan Sunel, “Örneğin 18 yaşında bir gençsiniz, emeklisiniz veya ticaretle uğraşıyorsunuz. Yaşını, cinsiyetinizi, mesleğinizi seçerek hem Türkiye genelinde hem de yaşadığınız şehirde karşılaştığınız sorunların çözümleri için yapacaklarımızı öğrenebilirsiniz.” Dedi.

‘VAATLERİMİZİN TEMELİ SAĞLAM’

Kişisel seçim beyannamesi sayesinde vatandaşların İYİ Parti’nin onlar için nasıl bir politika öngördüğünü, onlar için ne yapacağı gözler önüne serdiğini belirten Sunel, İYİ Parti’nin hem Türkiye hem de Kütahya’daki tüm vaatlerinin temellendirilmiş vaatler olduğuna vurgu yaptı. Sunel, “Bizim “Kütahya’ya hızlı tren getireceğiz, Şehir Hastanesini açacağız” dememizin tek sebebi var. Genel merkezimizin bu hizmetleri Kütahya’da hayata geçirmeye yönelik duyduğu istek. Biz bunları danıştık hayata geçirebileceğimize kanaat getirdik” şeklinde konuştu. 

‘KÜTAHYA’YI KALKINDIRACAĞIZ’

Bunun haricinde Kütahya’da yatırım yapılması gereken konular hakkında Genel Merkeze dosyalar götürdüklerini ifade eden Sunel, “Ar-Ge merkezimize sunduk. Biz Kütahya için yapmamız gerekenleri anlattık Kütahya’nın göç veren bir il olduğu, göç alması gerektiği konusunu, küçülerek Ege Bölgesinde değil doğu illerimizden daha kötü bir köy haline döndüğü konusunu genel merkezimizde anlattık. Kütahya’nın dosyaları İYİ Parti Genel Merkezde incelendi, incelenmeye devam ediyor. Onlar da gerekli incelemeleri yaptılar ve bize hak verdiler. Kütahya’yı hepimiz kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *