KÜTBO TARAFINDAN YAPTIRILAN KONTEYNERLER YOLA ÇIKTI: HATAY’A YAŞAM OLACAK

323

KÜTBO tarafından yaptırılan Yaşam Konteynerleri, Kütahya 2.OSB Müdürlüğü destekleriyle deprem bölgesine sevk edildi. Sevkiyat öncesi konuşan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Vatandaşların bir an önce sağlıklı koşullarda barınabilmesi için desteğe devam edeceklerini belirtti

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO), depremin ilk gününden beri Kütahya Valiliği,  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve çatı kuruluş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda dayanışma anlayışıyla, çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta meydana gelen “Asrın Felaketi” depreminden etkilenen illerden, Hatay Bölgesinde Kütahya Valiliği himayelerinde başlatılan İl/İlçe Oda ve Borsa tarafından desteklenen Hatay’a 1000 adet Kütahya Konteyner Kent yaşam alanlarına destek için Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) tarafından yaptırılan Yaşam Konteynerlerini sevkiyat öncesi KUTBO Yönetimi tarafından yerinde incelendi.

Deprem bölgesine ilk günden bu yana desteklerini esirgemeyen KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş Hatay’a gönderilecek Yaşam Konteynerleri yerinde incelemelerde bulundu.

‘DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR’

Başkan Gültekin; Depremin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla, Kütahya Valiliği himayeleriyle başlatılan Hatay’da kurulan Kütahya Konteyner Kent Yaşam alanına destek için KÜTBO tarafından gönderilen tuvalet ve duşların yer aldığı konteynerler yola çıktı. Vatandaşlarımızın bir an önce sağlıklı koşullarda barınabilmesi için depremin ilk gününden beri devam etmekte olan yardımlarımıza konteyner göndererek devam etmekteyiz. “Asrın Felaketinin yaralarını birlikte saracağız.” Diye konuştu.

Deprem Bölgesine sevkiyatlar Kütahya 2.OSB Müdürlüğü destekleriyle sağlandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *