‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

209

İSOönderliğinde, Antakya’da kurulan 1000 kapasiteli konteyner kentte inceleme yapan Vali Çelik, Hatay Ovakent’teki 480 kapasiteli konteyner kentin de yerleşime hazır olduğunu ifade etti. Depremzedelerin ihtiyaçlarını dinleyen Vali Çelik, “Biz beraber güçlüyüz ve bu zor süreci hep beraber aşacağız.” Dedi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, depremin ardından yaralarını sarmaya çalışan Hatay’da çalışmalarını sürdürdü.

Hassa Deliçay Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyen Vali Ali Çelik, “Hatay’ın güzel insanlarının yanındaydık. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Onların sevgi ve umut dolu yüreklerine şahit olduk. Biz, beraber güçlüyüz ve bu zor süreci hep beraber aşacağız.” Dedi.

‘KONTEYNER KENT YERLEŞİME HAZIR’

Hatay Ovakent’teki 480 kapasiteli konteyner kentin artık yerleşime hazır olduğunu vurgulayan vali Çelik, altyapı çalışmalarının tamamlanması ve konteynerlerin yerleştirilmesiyle birlikte, afetzedelerimiz için güvenli barınma imkanı sağlandığını dile getirdi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) önderliğinde, Antakya’da kurulan 1000 kapasiteli konteyner kentte inceleme yapan Vali Çelik, İSO Başkanı, İSO Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerine de destekleri için teşekkür etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *