‘TÜRKÇE BİLMEYEN SANDIĞA GİDİYOR’

340

Mal varlığı edinmiş yabancı uyruklu bir şahsın vatandaşlık alarak Türkçe bile konuşamadan oy kullandığını Türk evlatlarının geleceğini belirlediğini ifade eden İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, bu durumu içine sindirenin iktidara ve ortaklarına o vermeye devam edebileceğini belirtti.

‘EKONOMİK ZORLUKLAR

BAŞIMIZI AĞRITACAK’

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, basın açıklamasında bulundu. Ülkemizdeki ekonomik zorlukların bu seçimden sonrada başımızı çok ağrıtacağını ifade eden Sunel, “Millet İttifakı bu iktidara geldiği zaman birinci hedefimiz şudur. Bu ülkede öyle bir ekonomi programı uygulanacak ki artık Türkiye’de her 10 yılda bir oluşan ekonomik krizler artık meydana gelmeyecek. Aynı Avrupa’daki inanlar gibi bizimde insanımız hür ve iradesini her yerde kullanabilen üretken gençleri olan hakkı yenmeyen hakkını alabilen insanca yaşayabilen bir toplum olacağız. Gençlerimizin geleceğini kafalarında soru işareti olmadan kurabilmesini, ağalık paşalık düzeninin son bulması için torpilin bitmesi için, partiden yakınımdır diye imza almaması için her yere liyakat usulünce girebilmesini sağlamak için çaba gösteriyoruz.”dedi.

‘İNSANIMIZIN ARAPLAŞMASINA

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’

Türk Milletinin milli değerlerinin önemine dikkat çeken Sunel, “Biz Araplaşmaya ve insanımızın demografik yapısının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz. İktidarda olabilirsiniz, güç kuvvet sizde de olabilir. Biz aslımızı da neslimizi de milli bayramlarımızı da dini bayramlarımız da unutmayacağız. Unutturmayacağız. Bu ülke paraya satın alınmadı. Katar’da Arabistan’da para karşılığı vatandaşlık alan insanların benim Türkiye’deki geleceğimi belirlemek için Türkiye’nin ne olduğunu bilmeyen insanlar ülkemizin vatandaşı olup oy kullanıyor. Çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini belirliyor. Bu zorunuza gitmiyor mu?” şeklinde konuştu

‘İÇİNİZ SIZLAMIYORSA

OY VERMEYE DEVAM’

İstisnalar dışında burada mal varlığı edinmiş yabancı uyruklu bir şahsın cumhurbaşkanının onayı ile vatandaşlık alabildiğini ifade eden Sunel, “Şu an binlerce insan Türkçe dahi bilmeden oy kullanıyor.” Özellikle AK Partiye ve MHP ye oy verenlere sesleniyorum. Bu seçimde eğer içinize siniyorsa eğer içinizde en ufak bir sızı olmuyorsa AK Parti’ye ve MHP ye oy vermeye devam edin.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *