‘KÜTAHYA YİNE TARİH YAZDI’

301

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’nın 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tarihi bir oy oranıyla destek vererek tarih yazdığını belirtti.

‘TARİHİ BİR OY ORANI’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 28 Mayıs 2.tur seçimlerinde tarihi bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı seçildiğini ve Kütahya’nın yine tarih yazdığını vurguladı.

Müthiş Zafer sonrası ülkemizin her yerinde olduğu gibi Kütahya’da da harika bir kutlamayla meydanları inlettiklerini belirten Önsay, kendilerine oy veren, vermeyen tüm Kütahyalılara, vatandaşlara sonsuz teşekkürlerini sundu.

‘BU MİLLET AÇ KALDI SUSUZ KALDI AMA TESLİM OLMADI’

Önsay, 28 Mayıs seçimlerinin ardından Zafer Meydanında vatandaşlara “Zannettiler ki bu millet bin yıldır Anadolu’da patates soğan hesabı yaparak kaldı. Bu millet bin yıldır Anadolu kıtasında aç kaldı susuz kaldı huzursuz oldu güvensiz hissetti. Ama hiçbir zaman teslim olmadı. Bugün yine anlamıyorlar. Zannediyorlar ki; acaba daha fazla mı yalan söyleseydik? Daha fazla mı iftira atsaydık? Daha fazla mı algı oyunu yapsaydık. FETÖ yetmedi, PKK yetmedi, YPG yetmedi. Acaba başka örgütler mi bulsaydık diyorlar? Her şey oldular ama bir şey olamadılar. Adam olamadılar. Adam! Ve yine adam kazandı adam.” Şeklinde seslenmişti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *