‘SÜRECİN KARARLI TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

244

Ordu Gülyalı’da İYİ Parti üyesi Erhan Kurt’un ‘seçim kutlamaları’ sırasında öldürülmesi üzerine konuşan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Millet olarak bizleri ayrıştıran dilin sonucu olan bu hain saldırıyı ve tüm fail ve failleri nefretle kınıyoruz. Sürecin kararlı takipçisi olacağız” şeklinde konuştu

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Ordu Gülyalı’da İYİ Parti üyesi Erhan Kurt’un ilçedeki ‘seçim kutlamaları’ sırasında parti binasının önünde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmesi üzerine açıklamada bulundu.

‘SALDIRI AYRIŞTIRICI DİLİN SONUCU’

Ordu Gülyalı ilçesinde İYİ Parti üyesi Erhan Kurt’un İYİ Parti il binası önünde seçim kutlaması yapan magandalar tarafından katledildiğini ifade eden Nurhan Sunel, “Erhan Kurt kardeşime Allahtan rahmet acı ailesine ve tüm camiamıza sabırlar diliyorum.” Dedi. Hain saldırının Millet olarak bizleri ayrıştıran dilin sonucu yaşandığını dile getiren Sunel, “Hain saldırıyı ve tüm fail ve failleri nefretle kınıyoruz. Sürecin kararlı takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *