KUTSO YÖNETİMİNDEN HİSARCIKLIOĞLU’NA TEBRİK

367

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, TOBB 79. Genel Kuruluna katılarak oybirliği ile yeniden Başkanlığa seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB 79. Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımıyla yapıldı. 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) TOBB delegeleri ile Türkiye’nin 81 ilinden 365 oda/borsa delegelerinin katılımıyla yapılan Genel Kurul, Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

79. TOBB Genel Kurulu’na, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, TOBB Kütahya TSO Delegeleri Salih Çetiner, Basın Yayın Komisyonu Başkanı Semra Tozaraydın, Ahmet Yıldırım Yazaroğlu, Mahmut Öztaş, ve KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç katıldı.

HİSARCIKLIOĞLU’NU TEBRİK ETTİLER

Açılış konuşmaları, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan genel kurul, oda ve borsa delegelerinin oy kullanması, bütçe tasarısının görüşülmesi, TOBB komisyonlarının ve birlik başkanının seçimi ile devam etti. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oybirliği ile Başkanlığa yeniden seçildi. Hisarcıklıoğlu, güçlü Türkiye ve güçlü ekonomi için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Şahsıma gösterilen güven ve teveccüh için teşekkür ederim” diye konuştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat tebrik etti.

TOBB’UN HABERLERİ İLE İLİGİLİ BİLGİ VERDİ

KUTSO Meclis Üyesi Semra Tozaraydın, TOBB Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı olarak genel kurulda sunum yaptı. Semra Tozaraydın yaptığı sunumda, TOBB’un basın ve medyada yer aldığı haber sayıları ile ilgili bilgi verdi.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “TOBB 79. Genel Kurulumuz ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun. 365 Oda/Borsa Başkanımız ve delegelerimizin oyları ile organ seçimlerini tamamladık. Büyük bir aile olarak yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla çalışmaya tekrar başlıyoruz. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuz, Komisyonlarımız, Konseylerimiz ve Kurullarımız ile birlikte ülkemize ve iş dünyamıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı, üstlendiğimiz bu emanetin hakkını vermeyi nasip etsin.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *