MURAT CENGİZ YENİDEN BAŞKAN

230

Kütahya ASKF 19. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle gidilen seçimde Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz yeniden başkanlığa seçildi. Yaz kış demeden antrenmanların yapıldığı müsabakaların oynadığı tesislere kavuştuklarını dile getiren Cengiz, yeni tesislerin de yakın zaman devreye gireceğini, stadyumun takipçisi olduklarını belirtti

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 19. Olağan Genel Kurulu Kütahya Yeni Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklama yapılmasının ardından divan teşekkülünde Divan Başkanlığını Sadri Atam, Divan Katipliklerini Rıza Vancin, Mehmet Bilgili ve Tamer Yiğit’in yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

‘MERKEZDE TESİS EKSİĞİMİZ VAR’

ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, açılış konuşmasını yaptı. Görevde bulunduğu süre içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Cengiz, 19. Olağan genel kurulun hayırlar getirmesini temenni ederim.

Göreve geldiği ilk yıllarda bütün ilçeler dahil müsabaka oynamaya elverişli ancak kış şartlarında kullanamadıkları 7 tane tesis olduğunu ifade eden Cengiz, görevde kaldığımız süre içerisinde 20 tesisin daha yapılmasıyla şu toplam 27 nizami tesisin bulunduğunu açıkladı. Yaz kış demeden, tribünü soyunma odaları, ışıklandırması ile faydalandıkları antrenmanların yapıldığı müsabakaların oynadığı tesislere kavuştuklarını dile getiren Cengiz, ancak merkezde antrenman yapabileceği tesis eksikliğinin halen devam ettiğine değindi.

İl merkezindeki saha sıkıntısını Vali Ali Çelik’e arz ettiklerini açıklayan Cengiz, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yeni sezon içerisinde çalışmalar yapılıyor. TOKİ’de Vefa’da ve Alayunt’ta yeni sahaların hizmete geçmesi için fizibilite çalışmaları yapılıyor. O tesisler de hizmete açılacak” dedi. 

‘STADIN SÜREKLİ TAKİPÇİSİYİZ’

Bu tesislerimizin yanında Belediyeler ve Özel İdaresine tavsiyeleri ile öncelikli olarak spor kulübü olan köylerde ve mahallelerde semt sahaları yapılarak hizmete girdiğini belirten Cengiz, “İl merkezimizde ve İlçelerimizde kapalı salonlar hizmete açıldı bakanlığımızın yüzme bilmeyen kalmasın projesine destek veriyoruz ve yeni havuzlarımız hizmete açıldı. Tabiiki eksikliklerimiz var öncelikli olarak yıllardır uğraştığımız ve projesi onay aşamasında beklemeye alınan stadımız için sürekli olarak bakanlığımızda takip ediyoruz. Yine en büyük eksikliklerimizden birisi olan merkezdeki kulüplerimizin malzemelerini koyacakları yeri geldiğinde adres belirtecekleri küçükte olsa bir oda ihtiyacı için Dumlupınar stadımızın yeni tribünlerinin altında odaları kulüplerimize teslim edildi” ifadelerini kullandı.

‘GERÇEK KAHRAMANLAR SİZLERSİNİZ’

Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ercan Şirin, “Spor faaliyetlerinin yaygınlaşması için emek harcayan gerçek kahramanlar sizlersiniz. Çünkü spor kulüpleri olmadan sporun yaygınlaşması sadece kurum eliyle mümkün olmamaktadır. O yüzden fedakârca zaman harcayan buradaki her kahramana teşekkür ediyorum” dedi.

SEÇİME TEK LİSTEYLE GİDİLDİ

Yönetim ve denetim raporlarının okunması ve oylanmasının ardından yönetim denetim disiplin onur kurulu üyeleri üst kurul delegeleri seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu asil listesi şu isimlerden oluştu: Ramazan Arslandaş, Ali Okçu, Süleyman Ayaz, Celalettin Altay, Nuri Ercura, Ömer Öner, Ali Can Uz, Muhammed Alpaslan, Murat Duran, Ayhan Yaman, Ahmet İşlek, Adil Çetin, Nazım Başkurt, Bahadır Kaptan, Sinan Karakaya. Yönetim üç yıl boyunca görev yapacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *