ENNE GÖLÜNE ÇELENK BIRAKILDI

279

5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında depremzedeler adına saygı çelengi bırakıldı, çevre temizliği yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İbrahim Çatladan, Valisi Ali Çelik’e daha yaşanabilir bir çevre için yaptıkları adına teşekkürlerini iletti.

Temiz Deniz, Temiz Dünya temalı 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya’da çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Enne Tabiat parkında Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler adına saygı çelengi bırakılmasıyla başlayan etkinlikler, katılımcıların çevre temizliği ile devam etti. Kütahya Enne İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte alandaki atıklar toplandı.

Daha sonra il merkezinde, öğrenciler, vatandaşlar ve il protokolünün katılımıyla birlikte çevre yürüyüşü gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanından başlayan Türkiye Çevre Haftası yürüyüşü Kütahya Belediyesi önündeki tören alanında sona erdi. Kütahya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İbrahim Çatladan, Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdürü Gürcan Kayalı ve İl Müdürlüğü personellerinden Tülay Artun, Türkiye Çevre Haftası nedeniyle Kütahya Valisi Ali Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. İl Müdürü, Vali Çelik’e daha yaşanabilir bir çevre için yaptıkları katkılar adına teşekkürlerini iletti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *