OKUL BİNASI KSBÜ’YE DEVREDİLDİ

238

Nafi Güral Eğitim Vakfı, Kütahya- Eskişehir Karayolu üzeri 5. Km’de bulunan okul binası hakkında açıklama yayınladı. Boğaziçi Eğitim Kurumlarının kiralık olarak kullandığı okul binasının NG Lojistik A.Ş. tarafından KSBÜ’ye bağışlandığı ve tapu devrinin yapıldığı belirtildi.

KİRANIN UZATILMAYACAĞI TEBLİĞ EDİLDİ

Nafi Güral Eğitim Vakfı bağışçılarından NG Lojistik A.Ş. Mülkiyetindeki Kütahya- Eskişehir Karayolu üzeri 5. Km’de bulunan okul binasının, Boğaziçi Eğitim Kurumlarının kendi binalarını yapıncaya kadar kullanmak istemeleri üzerine, kendilerine 5 yıl süre ile kiraya verildiğinin belirtildiği açıklamada, “Aradan geçen süreçte, kendilerine ait okul binası yapılması veya temin edilmesi yönünde çalışmaları görülmediği için 18.01.2023 Tarihlerinde kiranın uzatılmayacağı kendilerine noter kanalı ile tebliğ edilmiştir.” Denildi.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE HASTANESİ OLARAK KULLANILACAK

Geçen süreçte kendilerine ait okul binası yapılması veya temin edilmesi yönünde çalışmaları görülmediğinden 24.08.2023 tarihinde kira süresinin sonunda okulun boşaltılmasının noter kanalı ile ikinci kez tebliğ edildiğinin vurgulandığı açıklama şöyle devam etti: “Söz konusu bina Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi emrine Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi binası yapılmak üzere mülkiyeti bağışçımız NG Lojistik A.Ş. Tarafından Üniversitemize bağışlanmış ve tapu devri gerçekleşmiştir. 2024-2025 yılı itibari ile bina Üniversitemiz tarafından Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi olarak kullanılacaktır.Boğaziçi Eğitim Kurumları öğrenci velilerinin ve kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *