SEÇİM ZAFERİ İÇİN KURBAN KESİLDİ

301

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla kurban kesildi. Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, seçimler öncesinde söz verdikleri adak kurbanı kestiklerini ifade ederek “Bu sevda burada bitmez” dedi.

1.Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Tulu Porselen Fabrikası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına adak kurbanı kesildi. Seçimlerden önce niyetine girdikleri adak kurbanının kabul olması duasında bulunan Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, “Rabbimden diliyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler, sağlık, sıhhat versin. Bu sevda burada bitmez” diyerek katılan herkese sonsuz teşekkürlerini sundu.

1.Organize Sanayi Bölgesi Tulu Porselen Fabrikasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına adak kurbanı kesimi ve yemek programı gerçekleştirildi. Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı, Adil Biçer, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve Tulu Porselen çalışanları katıldı.

‘HER GÖREVE HAZIRIZ’

Önümüzdeki dönemle Türkiye Yüzyılı’nın yanında Kütahya’nın Yüzyılı’nın başlaması için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, “Bugün burada da adanmış kurbanımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve Türkiye’mize Türkiye yüzyılımıza adıyoruz” ifadelerini kullandı.

Seçimleri ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeniden hak ettiği koltuğa oturttuklarını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Bizler de Türkiye Yüzyılı’nın ve Kütahya Yüzyılı’nın inşasından üstümüze düşen her ne ise elimizden gelen, gücümüz yeten her şeyi; maksimum düzeyde yapma gayreti içerisinde olacağız. Sizleri temsil ederken; Kütahya’mızı daha ileriye taşıma anlamında mücadelemizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

‘BİZE LAZIM OLAN BİRLİK OLMAK’

Seçim sürecinde tüm teşkilat ile kenetlenmiş bir vaziyette tek gaye Kütahya menfaatiyle çalıştığına değinen AK parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, “Bundan sonra bize düşen sadece ve sadece Kütahya’nın ortak menfaatleri doğrultusunda hareket etmek ve Kütahya’nın ortak çatısı altında toplanmaktır. Bize bugün lazım olan en önemli şey bu birlikteliktir. Bizler milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız açısından bu birlikteliği sağladık” dedi. Biçer, sürecin kesintisiz şekilde sürdürülmesi için Kütahya’dan bu birlikteliğe katkı vermeyi ve kendilerine güvenmelerini istirham etti.

‘ÇOK ÇALIŞTIK DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Kütahya’nın, pek çok beklentinin aksine; umudun, geleceğin, dinin emanet edilebileceği tek adresin AK Parti olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdiğini açıklayan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay,  “Bugüne kadar teşkilatlarımızı sahada her şeyiyle geçmişten günümüze katarak çok çalıştık. Teşkilat olarak daha fazla çalışmaya Kütahya’nın vermiş olduğu bu desteğe layık olmaya çalışacağız”dedi.

‘MÜMİNLERİN EMİRİ İSLAM’IN LİDERİ’

Bu ülke için hep beraber hizmet ettiğiler çalışanları ve misafirlerine seslenen Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, “Bugün burada oluş amacımız Cumhurbaşkanımız Müminlerin Emiri İslam’ın Lideri Sayın Tayyip Erdoğan için seçimlerden önce niyetine girmiş olduğumuz adak kurbanını kesmek. Sizlerden allah razı olsun bizlere destek verdiniz. Bizleri mutlu ettiniz” diyerek kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Samimi niyetle başlayan samimiyetle devam eden bir seçim çalışmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bulunduğu ve hak ettiği koltuğa tekrar oturttuklarını dile getiren AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, adanan adağın Türkiye Yüzyılına hayırlar getirmesini, Kütahya’da da hizmetlerin bollaşmasını diledi.  

2008 yılından beri tanıdığı Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevdasına ben birebir şahit olduğunu ifade eden Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya ekonomisine, istihdamına, Türkiye Yüzyılına vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Bayırcı, Kütahya’nın bu seçim döneminde de hem AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teveccühünü gösterdiğini belirtti.

‘TERCİH DÖNEMİ BİTTİ

HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI’

Tüm ülkede olduğu gibi Kütahya’da da çetin bir seçim sürecine girdiklerini ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, “Tarihte ilk defa böylesine bir seçim hep beraber tanıklık ettik. 14 Mayıs’ta gerçekleşen milli irade çok şükür ki 28 Mayıs’ta da tecelli etti ve milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni ve her zaman arkasında duracağını gösterdi.” Dedi. Siyasi tercih dönemi olan seçimler geçtikten sonra artık hizmet dönemi başladığını dile getiren Biçer, “Kütahya’mız cumhurbaşkanımıza yüzde 70 üzerinde bir destekle ege bölgesinde birinci çıkmak suretiyle tam bir destek verdi. Kütahya’mıza da bu desteğinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kütahya’nın sorunu ve ihtiyacının takibi noktasında bir arada olacaklarını vurguladı.

Kütahya’nın desteğinin kendilerini güçlü kılacağını vurgulayan Biçer, “Bizlerin güçlenmesiyle de Kütahya’mıza arzu ettiğimiz hizmetlerin bir bir geleceğine inanıyorum. Biz Kütahya’mız için 28. Dönemde ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 2. Yüzyılında tüm Türkiye’ye örnek bir davranış sergileyeceğiz. Bizler cumhurbaşkanımıza yoldaş olmak için ona yaren olmak için ve Kütahya’mıza en iyi hizmeti sunmak için bu görevlere talip olduk yola çıktık sizlerin desteğiyle de bu görevlere ulaştık. Bundan sonrasında da bu birlikteliği sağlayacak ve var gücümüzle çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

‘BU BEŞ YILI KÜTAHYA İÇİN

DEĞERLİ KILACAĞIZ’

Ülkemiz, bölgemiz ve dünya adına merakla beklenen önemli bir seçimi geride bıraktıklarını söyleyen Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bir yıldan beri bu göreve sizlerle beraber bütün teşkilatlarımızla bu seçim için çalıştık çabaladık. Kütahya’mız 29 ağustosta Sayın Cumhurbaşkanımızın Kütahya ziyaretinde göstermiş olduğu heyecanı o büyük coşkuyu 14 ve 28 Mayıs’ta da tekrarlamaktan geri durmadı. Bunun için Kütahya’mıza minnettarız.  21 yıllık tarihimizde 21 yılın sonunda AK Partinin Kütahya’daki oranını ülkenin ilk onu içerisine sokan 2018’de gösterdiği desteği 28 Mayıs’ta da tekrarlayan Kütahya’mıza hepimizin bir teşekkür borcu var. Biz teşkilat olarak tek bir şeyi hedefledik; iyi bir kadro ortaya koymak ve önümüzdeki 5 yılı Kütahya için çok daha değerli kıymetli hale getirmek. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Mesele bundan sonra bu güvene bu itimada bu coşkuya layık olabilmek. Bizim hep beraber hizmete el vermemiz lazım” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *