AVRUPA’NIN BİLEĞİNİ BÜKTÜ; RÜMEYSA SAM ŞAMPİYON OLDU

453

Kütahyalı Bilek Güreşi Sporcusu Rümeysa Sam, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sol kolda Avrupa Şampiyonu oldu. Genç sporcuyu babası ve antrenörü Fatih Sam’ı tebrik eden Vali Ali Çelik, “Yaşattığınız gurur için minnettarız” ifadelerini kullandı.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Kütahyalı Bilek Güreşi Sporcusu Rümeysa Sam, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu.

Bilek Güreşi sporunda yakaladığı başarıyla tüm dünyada adından söz ettiren Kütahyalı sporcu, Rümeysa Sam, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sol kolda Avrupa Şampiyonu olan Sam, bir kez daha Kütahya’nın gururu oldu.

‘YAŞATTIĞINIZ GURUR İÇİN MİNNETTARIZ’

Sam’ı sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile tebrik eden Kütahya Valisi Ali Çelik, “Kütahya’mızın gururu Rümeysa Sam, Avrupa Şampiyonu oldu. Hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandıran millî sporcumuz Rümeysa Sam ile babası ve antrenörü Fatih Sam’ı yürekten kutluyorum. Yaşattığınız gurur için minnettarız” ifadelerini kullandı.

Vali Ali Çelik, 2022 yılının Aralık ayında Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya dördüncüsü olan millî sporcuyla bilek güreşi yapmış “Başarılarının artarak devam edeceğine, dünya şampiyonu olacağına yürekten inanıyorum” demişti.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *