DÜNYA DEVLERİ İLE YAN YANA YER ALDI

383

Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs tarihlerinde Chicago’da gerçekleşen National Restaurant Association Show 2023’te ve 23-25 Mayıs tarihlerinde Dubai’de düzenlenen The Hotel Show Dubai 2023’te dünya devleri arasındaki yerini aldı.

Dünya sofra kültürüne 53 yıldır değer kazandırmaya devam eden Kütahya Porselen, “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla Amerika ve Asya’nın önemli uluslararası fuarlarında yerini aldı.

Trend belirleyen tasarımlarıyla şık ve fonksiyonel koleksiyonlara imzasını atan Kütahya Porselen, “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla katıldığı önemli uluslararası fuarlarda katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Küresel ticaretten aldığı payı her geçen gün artıran Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs tarihlerinde Chicago’da gerçekleşen National Restaurant Association Show 2023’te ve 23-25 Mayıs tarihlerinde Dubai’de düzenlenen The Hotel Show Dubai 2023’te yerini alarak en yeni koleksiyonlarını Horeca sektörü ile buluşturdu.

EN YENİ KOLEKSİYONLARINI SERGİLEDİ

Altı kıtada 70 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve farklı ülkelere yönelik ihracat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kütahya Porselen, 20-23 Mayıs tarihlerinde Chicago’da gerçekleşen National Restaurant Association Show 2023 fuarındaki standında en yeni koleksiyonlarını katılımcıların beğenisine sundu. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen fuarda Kütahya Porselen’in son derece fonksiyonel ve aynı zamanda şık tasarıma sahip standı katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Kütahya Porselen, yeni nesil koleksiyonları arasında yer alan Wabi Sabi ve Panio ile katılımcılardan tam not aldı.

Kütahya Porselen’in Mitterteich 1400 koleksiyonu için ödüllü tasarımlara imza atan ünlü tasarımcı Defne Koz da Kütahya Porselen standını ziyaret ederek yeni koleksiyonları yakından inceledi.

BÜYÜK BİR İLGİYLE KARŞILAŞTI

Tasarımda sınırları aşan Kütahya Porselen, The Hotel Show Dubai 2023’te katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yeni koleksiyonlarından Wabi Sabi, Panio ve Corendon serilerinden Sand Wind ve Starry Dream’in yanı sıra en iddialı koleksiyonlarında biri olan Chef Taste Of koleksiyonu  da katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Dubai ve Kuzey Emirlikleri Başkonsolosu Onur Şaylan ile Dubai Ticaret Ataşeleri de Kütahya Porselen standını ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *