‘HER KESİME ULAŞMAK İSTİYORUZ ‘

608

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz’ü ziyaret eden KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya, KÜGİAD’ın yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi, her kesimle iyi ilişkiler içerisinde olmak istediklerini vurguladı.

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Osman Altınkaya beraberinde KÜGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, genel kurul sonrasında yaptığı nezaket ziyaretlerine Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz ile devam etti.

KÜGİAD’IN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Ziyarette KÜGİAD’ın yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren KÜGİAD Başkanı Altınkaya, Her kesimle iyi ilişkiler içerisinde olmak istediklerini ve bu bağlamda Kütahya’daki Hava Er Eğitim Tugayını ziyaret etmekten onur ve gurur duyduklarını söyledi. Samimi bir atmosferde geçen Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz ziyaretine KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akdemir, Burak Yurdagül, Serkan Muştuer, Berkay Tetik ve Süleyman Selvi de katıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *