KÜTAHYA’YA HAYRAN KALDILAR

236

Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 39. Olağan Meclis Toplantısı ve Kütahya Sempozyumu ardından Kütahya turu yaparak şehrin ön plana çıkan güzelliklerini gezen Sağlıklı Kentler Birliği’nin üye belediye başkanları, meclis üyeleri ve üye belediye koordinatörleri Kütahya’ya hayran kaldı

SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ’NDEN ŞEHİR TURU

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin üye belediye başkanları, meclis üyeleri ve üye belediye koordinatörleri Kütahya turu yaptı.

Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Deprem ve Deprem Sonrası Sağlıklı ve Dirençli Kentler” konulu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 39. Olağan Meclis Toplantısı ve Kütahya Sempozyumu için şehrimizde bulunan Sağlıklı Kentler Birliği’nin üye belediye başkanları, meclis üyeleri ve üye belediye koordinatörleri Kütahya turu yaparak şehrin ön plana çıkan güzelliklerini gezdi.

Gezinin bir bölümünde misafirlere eşlik eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, değerli üye belediye başkanları, meclis üyeleri ve üye belediye koordinatörlerini Kütahya’da ağırlamaktan son derece memnun olduğunu dile getirerek katılımları için misafirlere teşekkürlerini iletti.

SON DURAK AİZANOİ OLDU

Germiyan Sokak’ta başlayan gezide şehrin konaklarına hayran kalan misafirler, Kütahya Belediyesi Sıtkı Olçar Müzesi ve UNESCO Konağı’nı gezdi. Darülkurra’da okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla huzur bulan Sağlıklı Kentler Birliği üyeleri, ardından Hisar’a çıkarak şehrin manzarası eşliğinde çaylarını yudumladı. Türkiye’nin en büyük meydanlarından biri olan ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından şehre kazandırılan Zafer Meydanı’na da uğrayan misafirlerin son durağı Çavdarhisar’daki Aizanoi Antik Kenti oldu. Antik kentteki tapınağı ve tiyatroyu gezen kafile, Kütahya’da olmaktan ve ağırlanmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek şehre hayranlıklarını dile getirdi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin üye belediye başkanları, meclis üyeleri ve üye belediye koordinatörleri, ev sahipliği için Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkürlerini iletti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *