‘HİÇBİR TEŞKİLATA DAHİL DEĞİLİM’

163

Şuan için hiçbir parti teşkilatının içerisinde olmadığını dile getiren TDP Eski İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, “Canımız Kütahya’mızda  gördüğüm eksiklere karşın yorumlarımı ya da düşüncelerimi söylemeye, çalışmaya devam edeceğim. Bu memleket hepimizin.” Dedi.

Ülkemizin ve de şehrimizin gelişmesi ve eksiklerin giderilmesi adına başladığı siyasi hayatını 14 Mayıs Genel Seçimlerine kadar Türkiye Değişim Partisi çatısı altında sürdürdüğünü belirten TDP Eski İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, “14 Mayıs genel seçimleri sonrasında Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül CHP Erzincan milletvekilliğini kazanmış ve Parti Genel Merkezimiz tarafından yapılan kurultay ile TDP’nin, CHP bünyesine katılmasına karar verilmiştir. Bu bağlamda partimiz kendi kararı ile kapatılırken Eski Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül CHP saflarında siyasi hayatına devam etmektedir.” Dedi.

‘TAKIM TUTAR GİBİ SİYASET YAPILMAZ’

Kendisinin ve Kütahya İl Teşkilatında çalışan arkadaşlarının bu kararı saygı ile karşıladığına değinen  Hizarcıoğlu Karaman, “Bundan sonraki siyasi yolumuzu Genel Başkanımızın tercih ettiği kulvarda devam ettirmeyeceğimizi belirtmek isterim. Ben siyasi yaşantıya adım attığım günden itibaren içerisinde bulunduğum hiçbir siyasi partinin ya da oluşumun fanatizm boyutunda bir ferdi olmadım. İlk günden itibaren takım tutar gibi siyaset yapılmamasını ve insanların içerisinde olduğu parti ile fikir uyuşmazlığına düşmesi halinde yoluna kendi çizgisinde gitmesi gerektiğine inandım ve bu konunun altını her zaman konuşmalarımda belirttim.” Dedi.

‘CHP SAFLARINA GEÇMEDİM’

Herkesin kendisini bir parçası olarak gördüğü yerde siyaset yapması gerektiğine değinen Hizarcıoğlu Karaman, şu ifadeleri kullandı: “Siyaset tek başına yapılabilecek bir kulvar değildir. İçinde bulunduğunuz ekibe güvenmeniz ve dayanışma içinde tek yürek olarak çalışmanız gerekmektedir. Bunun dışında yapılan çalışmalar kişisel olup ne sizi tek bir adım öteye ne de içinde bulunduğunuz teşkilatı başarıya götürmez. Bireysel çalışmalar dolayısıyla halka hizmet noktasında çözümler üretemez. Sürekli olarak sokakta vatandaşlarımızla, esnaf kardeşlerimiz ile sohbetlerimizde bana siyasi hayatıma hangi teşkilat altında devam edeceğim sorulmaktadır. Bu açıklamayı da, bu sorular ve hakkımda CHP saflarına geçtiğime dair yapılan konuşmalarsan sonra yapma gereksinimi duydum. Şuan için hiçbir parti teşkilatının içerisinde değilim. Bendeniz ‘ Canımız Kütahya’mızda  gördüğüm eksiklere karşın yorumlarımı ya da düşüncelerimi söylemeye, çalışmaya devam edeceğim. Bu memleket hepimizin.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *