KİMİ KAST EDİYORSUNUZ SAYIN VEKİL? ‘BİZ KÜTÜĞE DEĞİL HİZMETE BAKARIZ’

225

Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’in, “Kütahyalı olmayan vekiller kadar bize sahip çıksanız bize yeter.” Sözlerine dikkat çeken MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, “Mikro milliyetçi açıklamalarla Milletvekilimiz Ahmet Erbaş açıkça hedef alınmıştır. Biz bu bölgenin vatandaşı olarak hangi partiden olursa olsun kütüğüne değil yaptığı işlere bakarız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir ‘in ifadelerini yanlış bulduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini belirten bir basın açıklamasında bulundu.

‘VEKİL ERBAŞ HEDEF ALINMIŞTIR’

Kütahya’da katıldığı sivil toplum örgütleri buluşmasında “Tavşanlı mı Kütahya milletvekili misiniz?” Sorusuna karşılık açıklamada bulunan AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’in, “Kütahyalı olmayan vekiller kadar bize sahip çıksanız bize yeter.” Sözlerine dikkat çeken Öztürk, “Sayın Demir, kimi kast etmektedir? Bu tür mikro milliyetçi açıklamalarla MHP Kütahya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş’ı açıkça hedef almıştır.” İfadelerini kullandı.

‘CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VERMEKTEN KAÇINMALIYIZ’

Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Kütahya ve ilçelerinin, köylerinin sorunlarıyla göreve geldiği ilk günden beri nasıl ilgilendiğini kamuoyu vicdanına bırakan Öztürk, “Daha önce de çok Kütahyalı vekil gördük. Biz bu bölgenin vatandaşı olarak hangi partiden olursa olsun kütüğüne değil yaptığı işlere bakarız. Sayın Mehmet Demir ve diğer milletvekilleri eğer Kütahya il ve ilçeleri için bir çivi çakarsanız tabii ki de hepinize sahip çıkarız. Yaptığınız bu açıklama çok talihsiz olmuştur. Bu tür açıklamalardan uzak durulmalıdır. Cumhur İttifakına zarar vermekten kaçınmalıyız.   Bu dönemde Kütahya için birlik ve beraberlik zamanı. Kalplere girmek sevgi ve saygılı ile olur. Şahsım ve camiamın adına açıklamanızı düzeltmenizi ve özür dilemenizi bekliyorum.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *