‘SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ’

212

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve Milletvekilleri parti teşkilatı ve belediye başkanları ile bir araya gelerek 2023 seçimlerini değerlendirildi, 2024 seçimleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. İlçelerdeki yatırımların yerinde takip edildiğini ifade eden Önsay, “Yatırımlarımızı söz verdiğimiz üzere vatandaşımız ile buluşturacağız.” Dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Simav, Pazarlar, Şaphane ve Emet’te belediye başkanları ve parti teşkilatlıları ile bir araya geldi.

2023 SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

2024 SEÇİMLERİ MASAYA YATIRILDI

Ziyaretlerde 2023 seçimlerini değerlendirildi, 2024 seçimleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Simav ziyaretlerinde büyük önem arz eden başta bölgesel Organize Sanayi Bölgesi yatırımı olmak üzere bölge için elzem olan tüm yatırımlar ile ilgili birlikte görüş alış verişinde bulunduklarını ifade eden Önsay, yerinde incelemeler yaptıklarını vurguladı.

YATIRIMLARA YERİNDE İNCELEME

Pazarlar ve Şaphane için büyük önem arz eden doğalgaz yatırımı ve bölgesel Organize Sanayi Bölgesi yatırımı ile ilgili birlikte görüş alış verişinde bulunduklarını ve yerinde incelemeler yaptıklarını ifade etti

Kütahya’nın ve ilçelerin tüm ihtiyaçlarını bir bir takip edeceklerini vurgulayan Önsay, “Yatırımlarımızı söz verdiğimiz üzere vatandaşımız ile buluşturacağız.” Dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *