‘KÜTAHYA’NIN HER VEKİLİ KÜTAHYA’NIN EVLADIDIR’

203

Son dönemde siyasi parti ve vekillerinin konuşmalarında kullandıkları üslup ve gafları hatırlatan BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, Bilinmelidir ki, kıymetli ve her şeyin en güzelini hak eden halkımızın kendi iradesi ile seçmiş olduğu hangi partiden milletvekili olursa olsun Kütahya’mızın evladıdır.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, bir basın açıklamasında bulundu. Son dönemlerde medyaya yansıyan, devamlı gündeme gelen bazı siyasi parti ve vekillerinin konuşmalarında kullandıkları üslup ve gafları hatırlatan Gökdere, “Bu durum her zaman milletimizin ve halkımızın yanında bulunan bizleri derin hassasiyetle üzmüştür.” İfadelerini kullandı.

‘VEKİL KENDİ İRADESİ DAHİLİNDE NASIL KADRO AÇABİLİR?’

Öncelikli olarak kamu ve özel fark etmeksizin bir kurum veya kuruluşta her yıl istihdam, işe alım durumları ve planlanmasının her daim belli olduğunu ve kamuoyu önünde aydınlatılmasının zorunlu olduğunu vurgulayan Gökdere, “Söz konusu durumda gücünü milletinden alan vekilin kendi iradesi dahilinde bir vatandaşa kadro açtığını söylemesi ne kadar doğrudur? Nasıl kadro açabilir, ne kadar doğrudur? Peki, şimdi demezler mi ki madem böyle bir imkânınız var gerekli şart ve durumları karşılayan, çok fazla ihtiyacı olan gençlerimiz varken onlara neden açmadınız? Bizler BBP’ si olarak böyle durumları duyunca her şeyin en güzelini hak eden Kütahyalı kardeş ve hemşerilerimize derinden hassasiyet duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘DOST VE AKRABA PARTİLİ KİŞİLERE

KADRO AÇILMASINA KARŞIYIZ’

Esas olanın Belediyelerin tüm plan, proje ve yönetimlerinin ilgili halka hizmet etmesi ve halkın yararına olan her projeyi yerine getirmesi olduğunu ifade eden Gökdere, “Eğer ki belediyelerimiz kadro açma ve yerleştirme yeri ise biz BBP olarak dost ve akraba partili kişilere açılmasına karşıyız.”dedi. Milletin irade ve isteği ile seçilmiş olan milletvekillerinin Kütahya’nın ve halkının sorunlarını çözmesi ve onların dertleriyle dertlenmesi onların yanında olmalarını yapacakları her iş ve durumu halkın hayatını kolaylaştırmak ve onların yanında olmak adına yapmaları gerektiğini dile getiren Gökdere, uzun yıllardır Başkent Ankara’ da unutulmuş olan Kütahya’nın adını, Ankara da büyük bir titizlik ve güzellikle  temsil etmelerini beklediklerini belirtti.

Tüm milletvekillerinin, particiliği, “o Kütahyalı bu Kütahyalı değil” diyerek halkın kendi iradesi ile seçmiş  olduğu vekilleri eleştirmesini beklemediklerini ifade eden Gökdere, “Bilinmelidir ki, kıymetli ve her şeyin en güzelini hak eden halkımızın kendi iradesi ile seçmiş olduğu hangi partiden milletvekili olursa olsun Kütahya’mızın evladıdır.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *