ORMANLARI HEP BİRLİKTE KORUYALIM

276

Tüm ilçelerdeki vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların korunması için vatandaşlara ulaşmanın önemine dikkat çekerek birlikte mücadele vurgusu yaptı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman yangınları konusuna dikkat çekmek amacı ile tüm ilçelerdeki vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtıldı.

Hisarcık ilçesinde dağıtımı gerçekleştiren Emet Orman İşletme Müdürlüğü personeli ‘köylülerimizin yangın konusunda dikkat etmesi gereken tedbirlerin” yer aldığı broşürleri Hisarcık ve köylerindeki vatandaşlara dağıttı.

KÖY SAKİNLERİNE TEDBİRLER ANLATILDI

Vatandaşları bilinçlendirmek için broşür çalışması yaptıklarını dile getiren Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri  “Ormanlarımız kıymetli,  ormanlarımızın korunması noktasında bu bilgileri vatandaşlarımıza ulaştırmak bizler için çok önemli.  Bundan dolayı vatandaşlarımızı bilinçlendirerek, ormanlarımızı hep birlikte korumak istiyoruz” şeklinde konuştular. Dağıtılan broşürlerde, köylü vatandaşlara 16 madde halinde alabilecekleri ve dikkat etmeleri gereken tedbirler anlatılıyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *