TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI VEKİLİ AHMET ERBAŞ

218

Seçimlerin ardından geçen 3 aylık sürede Milletvekillerinin kendi illerindeki ve meclisteki çalışmalarına yönelik yapılan araştırmada MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş en başarılı vekil olarak ön plana çıktı.

Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerinden ORC,  en başarılı milletvekilleri araştırması yayınladı. Vatandaşlara, genel seçimlerden bu güne geçen 3 aylık sürede vekillerin performansının sorulduğu anket sonunda, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş en başarılı vekil olarak ön plana çıktı.

17 BİN 600 VATANDAŞ KATILDI

14 Mayıs 2023 seçimlerinden bugüne geçen 3 aylık sürede Milletvekillerinin kendi illerindeki ve meclisteki çalışmalarına yönelik ORC Araştırma şirketi vatandaşlara ; “ İliniz vekillerinin 3 aylık performansını nasıl buluyorsunuz.” sorusunu sordu. 5- 11 Ağustos tarihinde yapılan anket çalışmalarına 17 bin 600 vatandaş katıldı. Vatandaşların oylarına göre Milliyetçi Hareket Partisinde en başarılı vekiller Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Kütahya Milletvekilli Ahmet Erbaş ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk oldu. 17 bin 600 vatandaşın katıldığı anket sonuçlarına göre AK Partinin en başarılı vekilleri Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ve Ankara Milletvekili Osman Gökçek olurken, CHP’nin en başarılı milletvekilleri Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır oldu. Listede İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’da yer aldı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *