ENKAZDAN SAĞ KURTARILAN ŞEVVAL’DEN İTFAİYE ERLERİNE ZİYARET ‘KÜTAHYA’DA BİR KAPIN VAR’

295

6 Şubat depreminde Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin enkazdan sağ olarak kurtardığı Şevval Deniz, Kütahya’ya gelerek kahramanlarına teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Şevval’e artık Kütahya’da da bir kapısının olduğunu ifade etti.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde yıkıma neden olan depremlerin ardından vakit kaybetmeden deprem bölgesine hareket eden Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, Hatay’da yürütülen arama kurtarma faaliyetlerinde birçok canı enkazdan sağ olarak kurtarmıştı.

KAHRAMANLARI GÖRMEK İSTEDİ

Kurtarılan canlardan biri olan Şevval Deniz, şiddetli depremler sonrası Hatay’da yıkılan bir binanın enkazında çalışan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından saatler süren uğraş sonucu enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı. Kendisini kurtaran İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizi daha önce telefonla görüntülü arayarak teşekkür eden Şevval, bu kez Kütahya’ya kadar gelerek itfaiye erlerimize teşekkürlerini bizzat iletti. Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek kendisini kurtaran ekiple bir araya gelen Şevval, Kütahya’ya gelerek itfaiyeci ağabeylerini görmek istediğini belirtti ve deprem bölgesinde emek veren herkese şükranlarını sundu.

Şevval Deniz’in İtfaiye Müdürlüğüne ziyaretinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, itfaiye olarak can kurtarmanın görevleri olduğunu ancak böyle bir davranışın kendilerini mutlu ettiğini belirterek Şevval’e nezaketinden dolayı teşekkürlerini iletti. Şevval’e artık Kütahya’da da bir kapısının olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Damcı, Kütahya Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği sürdüreceklerini söyledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *