HİZMETLERLE DONANMIŞ 21 YILI GERİDE BIRAKTIK: BU YOLDAN HİÇ SAPMAYACAĞIZ

199

AK Parti’nin kuruluş yıldönümünün ardından eser ve hizmetlerle donattığı 21 yılı geride bıraktıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “AK Parti, Hakk’a ve halka hizmet yolundan hiç şüphesiz sapmadı ve sapmayacak.”ifadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluş yıldönümü sebebiyle AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya milletvekilleri kutlama mesajı yayınladı.

‘KARANLIKTAN AYDINLIĞA KAPI ARALANDI’

14 Ağustos 2001’de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek karanlıktan aydınlığın kapısını aralayarak eser ve hizmetlerle donattığı 21 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Mustafa Önsay, “Güçlü Türkiye ve aziz milletimizin bugün ile yarınları için hizmet davamızdan asla bir adım geri atmadık. AK Parti, Hakk’a ve halka hizmet yolundan hiç şüphesiz sapmadı ve sapmayacak.”ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılının bu kutlu davayı daha yükseğe taşımak için çok daha fazla çalışma dönemi olduğunu vurgulayan Önsay, “İnandığımız yolda dün olduğu gibi bugünde 2053 ve 2071 vizyonumuz için daima ileriye, iyi ki doğdun AK Parti.” Şeklinde konuştu.

‘MİLLETİN İKTİDARI 22 YASINDA’

Milletin iktidarının 22 yasında olduğunu ifade eden AK Parti Kütahya İsmail Çağlar Bayırcı,”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimize hizmet yolunda çığır açan icraatlarıyla tarihe adını altın harflerle kazıyan AK Parti’mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

14 Ağustos 2001’den beri milletin güvenine mazhar olan, milletin sesi Türkiye’nin partisi AK Parti Sevdasının 22 yaşında olduğunu dile getiren AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, “Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde nice AK yıllara…” dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *