‘İYİ Kİ MESLEK HAYATIMA KÜTAHYA’DA BAŞLAMIŞIM’

211

Kütahya’nın ilçeleri ile vedalaşan Vali Çelik, “İyi ki meslek hayatıma Kütahya’da başlamışım. Hakkâri’de de bir eviniz var. 24 saat Kütahya’mızın emrindeyim” dedi. Emet Belediyesi, Vali Ali Çelik’e, “Fahri Hemşehri” unvanını takdim ederken; Çelik’in adı, görev sürecinde büyük bir destek verdiği Aizanoi Antik Kent’te bir caddeye verildi.

‘HAKKÂRİ’DE DE BİR EVİNİZ VAR’

Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Kütahya’nın ilçelerini gezmeye devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi’nin düzenlediği veda programında Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle vedalaşan Vali Ali Çelik, 3 yıllık süre zarfında Kütahya’da her bir bireyin kendi işine odaklanarak taş üstüne taş koyma kaygısıyla çalıştığını gördüğünü belirtti. Kütahya’da görev yapmanın ve Kütahyalılara hizmet etmenin onur verici olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Hakkâri’de de bir eviniz var. 24 saat Kütahya’mızın emrindeyim” dedi.

GÜVENLİK NOKTASINDA GÜVENİLİR BİR VALİ

Bir ağabey kardeş ilişkisiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler, Vali Çelik’in hizmet aşkı, sahada halkla iç içe oluşu ve yatırımların takibindeki özverili çalışmalarıyla kendisini farklı bir noktada konumlandırdığını ifade etti. Vali Çelik’in Hakkâri’ye atanmasının isabetli bir tayin olduğunu dile getiren Güler, “Memleketin güvenlik noktası diye tabir edilen yerlerde güvenilir adamların görev yapması gerekiyor. Bu anlamda Sayın Valimiz orada hem devletimizi hem halkı birebir temsil edecek. Bizlere, ilimize ve ilçemize verdiği değerden dolayı teşekkür ediyor; başarılar diliyorum.” dedi.

Veda ziyaretleri kapsamında Domaniçlilerle de vedalaşan Vali Çelik, Domaniç’in kendisi için ayrı ve özel bir yere sahip olduğunun altını çizdi. Domaniç’in sahip olduğu değerleri büyütmek için siyasilerden idarecilere, kamu görevlilerine kadar herkesin Domaniç için çalıştığını söyleyen Vali Çelik, Domaniç Gazetesi’nin gönüllü turizm elçisi gibi çalıştığına da dikkat çekerek gazetecilere de ayrıca teşekkür etti. Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İl Genel Meclisi üyeleri de Vali Ali Çelik’e Domaniç için hızlı ve etkin çözümler ürettiği, unutulmayacak hizmetlerde bulunduğunu belirterek teşekkür ettiler.

‘FAHRİ HEMŞEHRİ’ UNVANI VERİLDİ

Vali Çelik Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İl Genel Meclisi üyeleri, kamu personeli ve Emetli vatandaşlarla vedalaştı. Emet Belediyesi, Vali Ali Çelik’e, ilçe ve köylere katkı ve desteklerinden dolayı “Fahri Hemşehri” unvanını verdi. Belediye meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda hazırlanan “Fahri Hemşehrilik Beratı” Belediye Başkanı Hüseyin Doğan tarafından Vali Ali Çelik’e takdim edildi. Vali Çelik, Emet’in gelişimi ve refahı için çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve fahri hemşehrilik unvanını gururla taşıyacağını söyledi.

Veda ziyaretleri kapsamında Hisarcıklılarla vedalaşan Vali Çelik, Hisarcık Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam İsmail Tosun, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleri , Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve belediye personeliyle vedalaştı. Kütahya’dan mutlu ve mahcup duygularla ayrıldığını ifade eden Vali Çelik, “Edilen dualar, temenniler bizi hem sevindiriyor hem de mahcup ediyor. İyi ki meslek hayatıma Kütahya’da başlamışım.” dedi. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan Vali Çelik’in yönetim anlayışında Kütahya’nın ufkunun açıldığını ve kendisine ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

VATANDAŞ SİZE ‘ÇAVDIR’IN VALİSİ’ DİYOR

Çavdarhisarlılarla da vedalaşan Vali Çelik, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Aizanoi Kazı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Coşkun, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle bir araya geldi. Vali Çelik, daha sonra Çavdarhisar Evi/Anturia Arkeoloji ve Sosyal Çevre Etiği Okulunu ziyaret ederek kurucu Murat Yıldız ve Çavdarhisarlı kadınlarla vedalaştı.

Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, “Aizanoi Antik Kenti için hayal ettiğimiz her şey sizin sayenizde başladı, ilerliyor” dedi. Tapınağa giden Taksim Caddesi’nin adının Belediye Meclisi kararıyla “Vali Ali Çelik Caddesi” olarak değiştirildiğini söyleyen Başkan Başer, “Çavdarhisarlılar size “Çavdırın Valisi” diyor. Gitmeniz bizi çok üzdü.  Buranın evladı oldunuz. Allah sayınızı artırsın” dedi.

‘10 YIL SONRASINI HAYAL ETMESENİZ BU İŞLER YAPILAMAZDI’

Kütahya’nın her bir ilçesinin kendisinde ayrı bir değeri olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Aizanoi Antik Kenti’nin hikayesini büyütmek lazım. Bu hikayenin bir parçası olmak güzel ama bu hikayeyi anlatacak olan yine Çavdarhisarlılar” dedi. Kazı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Coşkun ise “Çavdarhisar’ın 10 yıl sonrasını hayal etmeseniz bu işler yapılamazdı. Emekleriniz sayesinde bugün yabancı turistleri de ağırlamaya başladık” diye konuştu.

Vali Çelik, Aslanapalılarla, Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel, meclis üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle vedalaştı. Belediye Başkanı Gökhan Gürel, Aslanapa’ya destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için Vali Çelik’e teşekkürlerini ileterek yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını diledi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *