2001 DOĞUMLU ŞAHİN VE SÖNMEZ İMZAYI ATTI: MAVİ ŞİMŞEK’TE İKİ İMZA BİRDEN

237

Belediye Kütahyaspor, TFF’nin 2001 doğumlu ve alt yaş kategorisinden 2 futbolcunun ilk 11 e yazılması kuralının ardından iki 2001 doğumlu oyuncuyu kadrosuna kattı. 24 Erzincanspor’dan orta saha oyuncusu Yekta Sönmez ve Tavşanlı Linyitspor forması giyen sağ bek-ön libero Melik Can Şahin imzayı attı.

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz devam eden Belediye Kütahyaspor, 24 Erzincanspor’dan orta saha oyuncusu Yekta Sönmez ile sözleşme imzaladı. Tavşanlı Linyitspor forması giyen sağ bek-ön libero Melik Can Şahin ise sözleşme imzalayarak resmi olarak mavi lacivertli takıma transfer oldu. 

Son olarak Tavşanlı Linyitspor forması giyen Melik Can Şahin’in imza töreninin ardından Kulüpten yapılan açıklamada: “Kendisini mavi-lacivert renklere bağlayan imzayı atan futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olsun.” Denildi.

MAVİ ŞİMŞEK ELİNİ RAHATLATTI

TKİ Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetişmiş 2001 doğumlu sağ bek-ön libero mevkilerinde forma giyen Melikcan Şahin’in 2001 doğumlu olması sebebiyle Mavi Şimşek’in elini rahatlatacak.

Belediye Kütahyaspor, son olarak 24 Erzincanspor’dan 1954 Kelkit Belediyespor’a kiralanan orta saha oyuncusu Yekta Sönmez’i kadrosuna kattı.

ORTA SAHAYA GÜÇ KATACAK

İmza töreninin ardından Belediye Kütahyaspor “Kendisini mavi-lacivert renklere bağlayan imzayı atan futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olsun.” Duyurusuyla transferi açıkladı. 2001 doğumlu Yekta Sönmez orta saha’da Belediye Kütahyaspor’a güç katacak.  

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *