MHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ: KÜTAHYA İÇİN EMEĞİMİZİ FAZLASIYLA ORTAYA KOYACAĞIZ

445

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi 14.Olağan Genel Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş MHP’nin hem Kütahya’da hem Türkiye’de gözbebeği olduğunu ve 2024 partinin şahlanacağını belirterek “Geçen 5 senelik dönemde ne çalıştıysak Kütahya için emeğimizi fazlasıyla katlayarak ortaya koyacağız” dedi.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi 14.Olağan Genel Kongresi Milletvekili Ahmet Erbaş’ın katılımı ile parti binasında yapıldı.

Divan Başkanlığını MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın yaptığı kongrede, Necdet Akel ve yönetim kurulu üyelerinin bir senede yaptıkları faaliyetler okunarak seçime gidildi. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Necdet Akel seçilerek güven tazeledi.

Yapılan kongreye Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Akça, Belde Belediye Başkanları, muhtarlar ve üyeler katıldı.

‘2024’TE MHP’NİN ŞAHLANDIĞINI

GÖRMEK İSTİYORUZ’

Divanda konuşan MHP Milletvekili Ahmet Erbaş yaptığı konuşmada Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin “Biz sabırlı milletiz” sözünü hatırlatarak, “48 saattir Türk Milletinin sabrı ile oynanıyor. Kıbrıs Türk’tür, Türk kalacaktır. Bütün dünyada böyle bilinsin” dedi. Kongre sonrasında konuşan Milletvekili Erbaş, “Milliyetçi Hareket Partisi hem Kütahya’da hem Türkiye’de gözbebeğidir. 1990’lı ve 2000’li yıllarda MHP’nin rekor oyla kazandığı belde ve köyler Gediz’dedir.14 ve 28 Mayıs seçimlerinde de öyle olmuştur. Gedizliler oylarıyla yüreklerini açmıştır.  Bundan sonraki amacımız Kütahya ve Gediz Genelinde memleketimiz için ne yapabiliriz. Geçen 5 senelik dönemde ne çalıştıysak katlayarak daha fazlasını hem Kütahya hem Gediz için emeğimizi fazlasıyla ortaya koyacağız. Kongremize teşrif eden tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.  2024 yılı mahalli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin şahlandığını görmek istiyoruz. Şu andan itibaren mücadelemiz bu olacak” ifadelerini kullandı.

‘DAHA DA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM’

Yeniden İlçe Başkanı seçilen Necdet Akel ise “ 14.olağan genel kuruluna katılan tüm gönüldaşlarımıza, sivil toplum örgütlerine, belde belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu üyelerimizle daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Yeniden Başkan seçilen Necdet Akel’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Kasım Sunar, Abdullah Budak, Erhan Özsoy, Mehmet Gümüş, Bahri Uluten, Fatih Aydın, Mustafa Talha Alabaş, İbrahim Özyurt, Alihan Öztürk, Nurtekin Özdoğan, Erdoğan Doğanay, Nihat Bayram Akyün, Muzaffer Akbaş, Akın Kocabaş, Mesut Karadağ, Mehmet Önder, Ömer Faruk Kocabaş, Mehmet Cirit.

Seçimin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçmiş dönemler Belediye Bakanlığı yapmış, İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış kişilere Ahmet Erbaş tarafından plaket takdim edildi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *