SAHADA VE MASADA MESAİDEYİZ

213

Ak Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen Ak Parti Kadın Kolları aylık olağan toplantısına katılan Kütahya Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı ilk günkü heyecanla çalışmaya devam ettiklerini belirterek “Ak Parti neferleri olarak sahada, masada mesaideyiz” dedi.

‘22 YILDIR GİRDİĞİMİZ HER SEÇİMDEN ÇIKTIK’

Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkezde aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ak Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı’da katıldı.

‘Durmak yok, yola devam’ düsturuyla gece gündüz demeden millet için çalışacakalrını ifade eden Ak Parti Kütahya Kadın kolları Başkanı Esra Özbek Balcı “22 yıldır girdiğimiz her seçimden çıktık. Yine bir yerel seçim başarısı için Ak Parti neferleri olarak sahada, masada mesaideyiz” diye konuştu.

22 yıl sonra bile her yeni güne ilk günkü heyecanla başladıklarını belirten Özbek Balcı “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız S. Ayşe Keşir Başkanlığında, 81 İl Kadın Kolları Başkanlarımızla aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *