‘SANATIN ŞEHRİNDE GÖREV YAPIYORUM’

372

KÜSAD’ın kuruluşu, faaliyetleri, etkinlikleri hakkında bilgi alan DPÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman Kızıltoprak, tarih kültür ve sanat şehri olan Kütahya’da bulunmaktan ve burada görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olacağını ifade etti.

REKTÖR KIZILTOPRAK

KÜSAD’I ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Germiyan Beylik Konağı Sanat Yerleşkesini ziyaret etti.

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız Yönetim Kurulu Üyeleri ve sanatçılar tarafından karşılanan Rektör Kızıltoprak, kadim şehirlerimizden, Osmanlı’ya sancak ve beylerbeyliği yapmış, engin bir kültür ve sanat birikimi olan kuruluş ve kurtuluşun şehri, çiniler diyarı Kütahya’da sanatçılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Sanat yerleşkesinde sanatçılar ve sanat dalları hakkında bilgi alan Rektör Kızıltoprak, tarih kültür ve sanat şehri olan Kütahya’da bulunmaktan ve burada görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olacağını ifade etti.

KÜSAD HAKKINDA BİLGİ ALDI

KÜSAD’ın kuruluşu, faaliyetleri, etkinlikleri ve tanıtımı hakkında geniş bilgiler veren KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KÜSAD’ın sosyal sorumluluk proje çalışmaları hakkında bilgiler veren Bayram Yıldız, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette DPÜ Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve aynı zamanda KÜSAD Yüksek İzleme ve Danışma kurulu üyesi ve aynı zamanda KÜSAD Sanat Danışmanı Doç.Dr.Pınar Yazgaç da bu ziyarete hazır bulundu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *