TEKNOFEST’E DAMGA VURDU

280

TEKNOFEST Ankara’daki tek üniversite radyosu Radyo Dumlupınar, üst düzey bürokratları canlı yayında ağırlayarak farkını bir kez daha kanıtladı.

Radyo Dumlupınar, yaptığı yayınlarla TEKNOFEST’e damga vurdu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sesi olan Radyo Dumlupınar, dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji fuarında DPÜ’nün açtığı stantta yer alarak hem üniversitenin alandaki çalışmalarını hem de ülkemizin üst düzey bürokratlarının DPÜ hakkındaki görüşlerini tüm dünyaya canlı yayınlarla aktardı.

BÜROKRATLARI CANLI YAYINDA AĞIRLADI

Radyo Dumlupınar, 30 Ağustos’ta kapılarını açan TEKNOFEST boyunca Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın’ın yanı sıra, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Millî Teknolojiler Genel Müdürü İlknur İnam, TRT spikeri Acar Acartürk, Millî Muharip Uçak Grup Başkanı Abdurrahman Şeref Can ve diğer üniversitelerin TEKNOFEST takımlarını özel yayınlarında ağırladı.

TEKNOFEST alanındaki pek çok medya kuruluşunun arasındaki tek üniversite radyosu olan Radyo Dumlupınar, hem Üniversitemizi hem de özgün yayıncılık anlayışını tüm TEKNOFEST takipçilerine tanıtmış oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *