TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR İDDİASINI KANITLADI

259

TKİ Tavşanlı Linyitspor, coşkulu bir törenle gerçekleştirdiği sezon açılışının ardından seyircisi önünde oynadığı ilk karşılaşmada Eskişehir Demirspor’u Emre Azim ve Hacı Mustafa Karabulut’un golleriyle 2-1 yendi. 3. lig hedefi ile yola çıkan kırmızı siyahlılar iddiasını kanıtladı.

SEZONA COŞKULU AÇILIŞ

Kütahya ve Tavşanlı’nın Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, sezon açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi.

Tavşanlı Linyitspor’un Yuvası, Ada Stadı’nda taraftarlar önünde muhteşem bir açılış töreni düzenledi. İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende Linyitspor Kulüp Başkanı Nizamettin Düzgün ve TKİ Genel Müdür Yardımcısı Linyitspor onursal başkanı Ayhan Kandemir konuşma yaptı.

Futbolcu ve teknik heyetin tanıtımından sonra dua ve kurban kesimiyle kulübe yeni sezonda başarılar dilendi. Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belediye Başkanı Mustafa Güler başta olmak üzere törene katılan protokol mensupları takımla hatıra fotoğrafı çekildi.

LİNYİTSPOR 2-1 KAZANDI

Sezon açılış töreninin ardından takım, Eskişehir Demirspor ile oynanan hazırlık maçında Emre Azim ve Hacı Mustafa Karabulut’un golleriyle 2-1 galip geldi. Ancak maçta yaşanan ciddi bir sakatlık bu zafere gölge düşürdü. Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve taraftarın sevgisini kazanan Serhat Maden, maç sırasında bir sakatlık yaşadı. Rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanan deneyimli stoper sahadaki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

SERHAT MADEN SAKATLANDI

Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada, “Bugün oynanan sezon açılışı müsabakasında sakatlanan oyuncumuz Serhat Maden’in yapılan kontrolleri neticesinde kaburgalarında kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi sunar en kısa sürede daha güçlü şekilde aramıza dönmesini temenni ederiz.” denildi.

Serhat Maden’in kaburgalarında yaşadığı kırık, kulüp tarafından açıklanırken, futbolcu için iyileşme sürecinin ne kadar süreceği konusunda henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak taraftarlar, sevilen oyuncularının bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, karşılaşma sonrası kulüp idarecileriyle görüşerek, 3. lig hedefinde yola çıkan oyuncu ve teknik heyete başarılar diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *