BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA ORTA SAHAYA GENÇ TAKVİYE

271

Ligin başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarına devam eden Belediye Kütahyaspor’da 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Denizalp Özdemir’in 1 Yıllık sözleşme imzaladığı öne sürüldü. Oynadığı 103 maçta 22 kez gol sevinci yaşayan Özdemir’in transferi için Mavi Lacivertli Kulüpten resmi açıklama bekleniyor.

MAV ŞİMŞEK YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Yeni sezon hazırlıklarına tüm gücüyle hazırlanan Belediye Kütahyaspor, bir yandan antrenmanlarına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Kütahyaspor’un uzun zamandır sezon hazırlıklarında yer alan ve hazırlık maçlarında da görev alan 2003 doğumlu genç orta saha oyuncusu Denizalp Özdemir ile 1 Yıllık resmi sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

Kulüpten konuya dair henüz resmi açıklama yapılmazken; taraftar sayfalarında Özdemir’in lisans işlemlerinin tamamlandığı bilgileri geliyor.

22 KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

20 yaşındaki genç oyuncu Kocaelispor alt yapısından çıkıp profesyonel olmuş Mustafa Reşit Akçay döneminde 1.Ligde ve kupa maçlarında zaman zaman şans bulmuştu. Geçen sezon ilk devre Derince Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen Özdemir, ikinci devreyi ise Nevşehir Belediyespor’da tamamlamıştı. Ortasahada görev yapan Kocaeli doğumlu Denizalp Özdemir, oynadığı 103 maçta 22 kez gol sevinci yaşadı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *