GALİBİYETLE BAŞLAYALIM ŞAMPİYONLUKLA BİTSİN

252

Darıca maçı öncesi yeni sezona dair açıklamalarda bulunan Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Damcı, takımın hazır olduğunu Can Muhammed Vural’dan başka sakat oyuncu bulunmadığını belirtti. Sportif Direktör Efrahim Alkın ise iyi bir başlangıç yaparak sezonu şampiyonlukla tamamlamak istediklerine değindi.

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Damcı ve Belediye Kütahyaspor Sportif Direktörü Efrahim Alkın, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

‘CAN MUHAMMED VURAL’DAN BAŞKA SAKAT OYUNCUMUZ YOK’

3. lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor’un sezonun ilk maçı için yaptığı son idmana tüm yönetim kurlu olarak taraftarlar ile birlikte katıldıklarını belirten Abdullah Damcı, “Darıca deplasmanı ile başlayacağımız sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. İlk maçımız bugün deplasmanda takımımız hazır. Biraz önce hocalarımızdan ve teknik ekipten aldığımız bilgilere göre takımızda Can Muhammed Vural’dan başka sakat oyuncumuz yok. İnşallah sezona güzel bir deplasman galibiyeti ile başlayacağız.” İfadelerini kullandı.  

Belediye Kütahyaspor’un her zamanki gibi hedefi olan bir takım olduğuna vurgu yapan Damcı,  “İnşallah bu sene sezon sonunda istediğimiz hedeflediğimiz arzuladığımız 2. Lig’e hep birlikte çıkacağız. Tek temennimiz şehrimize bu sevinci yaşatmak, şehrimizle kenetlenip istediğimiz sonuçları elde edeceğiz. Tüm takımlarımıza başarılar ve Fair Play ölçüsünde mücadeleler diliyorum. İnşallah hayırlı bir sezon olur ve sezon sonunda gülen takım sevinen takım biz oluruz.” Şeklinde konuştu.

‘ŞAMPİYONLUK KUPASI İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ’

2023-2024 sezonunun hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Belediye Kütahyaspor Sportif Direktörü Efrahim Alkın, “İnşallah sonu şampiyonluk olur. 15 Temmuz’da başlayan hazırlık sürecimiz bugün itibariyle bitti. İnşallah cumartesi günün ilk maçımızı oynayacağız. İyi başlayıp sonunun 27 Nisan’daki şampiyonluk kupası ile taçlandırmak istiyoruz. Bu şehir her şeyi hak ediyor inşallah bu hak ettiği kupayı buraya getirerek sezonumuzu tamamlamak istiyoruz.” Dedi.

Takımın oluşmasında büyük katkıları olan başta Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kulüp Başkanı Abdullah Damcı olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür eden Alkın, sözlerini “Tüm Kütahya’ya ve yönetim kurluna layık bir takımla kupayı buraya getirmek istiyoruz. Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz.” Diyerek sonlandırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *