İGSAŞ BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UN SPONSORU OLDU GÖNÜL DESTEĞİNE SPONSORLUK DA EKLENDİ

237

İGSAŞ’ın Belediye Kütahyaspor ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında sezon boyunca mavi lacivertli takımın saha içi ve tribün arkası tabelalarının isim sponsorluğunu İGSAŞ üstlenecek. İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “Sadece gönülden değil sponsor olarak da destek olmak istedik. En büyük arzumuz Belediye Kütahyaspor’un üst liglere çıkması” dedi.

Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Türk tarım ve kimya sektörünün güçlü oyuncusu İGSAŞ, Türk sporunun gelişimine katkı sağlama hedefiyle, Belediye Kütahyaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 8 Eylül Cuma günü düzenlenen imza töreninde İGSAŞ’ın TFF 3. Lig’de mücadele eden Belediye Kütahyaspor’un saha içi ve tribün tabelalarının isim sponsoru olduğu açıklandı.

2023-2024 sezonu boyunca sürecek sponsorluk desteğiyle mavi lacivertli takım bir üst lige yükselmek için mücadele edecek. İmza töreni, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Damcı, İGSAŞ Kütahya Fabrika Direktörü Osman Tulgar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

‘ARZUMUZ BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UN ÜST LİGLERE ÇIKMASI’

Türk sporunu desteklemekten gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal şöyle konuştu;

“Kütahya’nın temsilcisi Belediye Kütahyaspor ile olan iş birliğimiz bizim için çok değerli ve anlamlı. İGSAŞ olarak umut vadeden, geleceği parlak başarılı genç sporcularımızı sadece gönülden değil sponsor olarak da destek olmak istedik. Bu tarz iş birliklerini Türk sporunun ilerlemesi adına çok önemli görüyorum. Özellikle Anadolu takımlarının desteklenmesi konusunda bir farkındalık yaratılmasının Türk sporunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu noktada da üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tabi bir taraftar olarak da elbette en büyük arzumuz Belediye Kütahyaspor’un profesyonel liglere çıkması ve Kütahya’yı en iyi şekilde temsil etmesidir. Yönetim ekibimize ve sporcularımıza yeni sezondaki mücadelelerinde başarılar diliyorum.”

‘ŞEHRİN DİNAMİĞİNE BÜYÜK KATKI’

Törende açıklamalarda bulunan Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Damcı ise şunları kaydetti;

“Türk sanayisini başarıyla temsil eden İGSAŞ ile iş birliği yaptığımız için çok mutluyum. Sponsorlarımızı bizim sadece iş ortaklarımız olarak değil, birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Desteklerinden dolayı İGSAŞ’a teşekkür ederim. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İGSAŞ Kütahya Fabrika Direktörü Osman Tulgar ise, “Kütahya sanayisine önemli katma değer sağlayan şirketimiz ile Kütahya’yı futbolda temsil eden Belediye Kütahyaspor’un sponsorluk anlaşması dolayısıyla bir araya gelmesi bizim için büyük mutluluk. Bu iş birliğinin Türk futbolunun yanı sıra şehrin dinamiğine de önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Bugün bir araya gelmemize vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Futbolcularımızın bu sezon göstereceği mücadeleyle kulübümüzün çok daha büyük başarılara ulaşmasını temenni ederim”

KÜTAHYA’NIN SESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *