ÖNSAY’DAN ALTIN MADENİ HAKKINDA YÜREKLERE SU SERPEN AÇIKLAMA “BU GİRİŞİMLERİ DE SONUÇSUZ KALACAK”

231

Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Cihan Tatar’ı ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Gedizli hemşehrilerimin herhangi bir kaygı taşımasına yoktur. Tüm itirazlar yapıldı. Firmanın önceki girişimi gibi bu girişimi de akim kalacaktır.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, milletvekilleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile birlikte Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz’ın ataması için Ankara’ya gitti. Heyet Ankara’da önemli temaslarda da bulundu.

TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım’ı makamında ziyaret ettiklerini belirten Mustafa Önsay, şehrin ihtiyaçları hususunda istişareler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Milletvekilleri, Gediz İlçe Başkanı ve Gediz Belediye Başkanı ile birlikte Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Cihan Tatar’ı ziyaret ettiklerini ifade eden Mustafa Önsay, Kütahya gündemine oturan Murat Dağında açılması planlanan altın madeni konusunda Kütahyalıların yüreğine su serpen açıklamalarda bulundu.

‘HERHANGİ BİR KAYGI TAŞIMANIZA MAHAL YOK’

Gediz Murat Dağı’nda Altın madeni meselesi ile ilgili olarak Gedizli hemşehrilerinin herhangi bir kaygı taşımasına mahal olmadığının altını çizen Mustafa Önsay, “Tüm itirazlar yapılmış olup firmanın önceki girişimi gibi bu girişimi de akim kalacaktır.” Şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı da ziyaret etti Önsay, ziyaretlerde Kütahya ile ilgili talepler ve bakanlık çalışmaları üzerine istişarelerde bulunduklarına değindi. 

AK Parti Gediz İlçe Başkanılığı’na Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleri ile Osman Yılmaz’ın atandığına vurgu yapan Önsay, “İlce Başkanımıza görevinde başarılar diler, Gediz İlcemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *